bučkabb -> RE: Quinny speedi vs.Jane slalom pro (26.6.2008 12:57:13)
|
jaz sem se tudi odločala za slalom proja sam ga verjetno ne bom kupila, ker sem se navdušla na Hartanovega ki je podoben in cenejši. men je ta Jane ful všeč, sam ne paše mi ta trda košara, ki jo ma, ker se mi zdi ful teška in sem nekako bolj navdušena nad temi mehkimi košarami, ki jih imajo drugi vozički. košaro ne potrebuješ če boš imela dojenčka bolj v poletnem času, kupiš lahko le to Matrix košaro, ki jo uporabljaš prve tri mesece na vozičku kot košaro in v avtu kot sedeš pol pa tak lahko daš otroka kr v voziček. mi bomo pa bolj zimski, ker rodim septembra in bo po preteko treh mesecov, ko bi lahko uporabljala sam jajčko, še vedno hladno in bom rabla košaro, če bom hotela imet otroka v vozičku. zato me je pa navdušil prav Hartmanov voziček, ki ima mehko košaro in jo pol ko je ne potrebuješ več, spremeniš v vrečko za noge. jajčke pa sicer nima zraven, sam jo tak verjetno ne bom kupila, ampak si jo bom sposodila, ker po izkušnjah tistih ki že majo otroke sploh ni tolk velik v uporabi.
|
|
|
|