Mlada mamica -> Verjetno bom ostala brez službe... (26.6.2008 11:24:52)
|
Mam eno težavico(če lahko tak rečem)...in sicer sledeče me zanima,pa prosim če mi malo svetujete in povete kak je glede tega... 4 mesce nazaj sem menjala službo,in pol mesec dni kasneje ko sem nastopla v novo službo,sem zvedla da sem zanosla,to takoj povem šefu,ker se mi je zdelo brezveze da nekaj skrivam pa lažem in se pretvarjam!(Šef je reko da to kao nebi smelo vplivat na pogodbo,ki jo mam do konc Avgusta)!Delam v proizvodnji,kjer je zaposlenih okoli 1000 ljudi!Delavce pa tak odpuščajo,pa jemajo zraven,pa take finte,dela pa je ogromno drugače,pa še dela se podaljšano non stop in še nočne(nočne jaz po novem zaj ne delam več)! v proizvodnji je 35 do 40 stopinj,pa če verjamete al ne...dela se za mašini,ki imajo 300 stopinj in teh je v hali 20,tak da pol ni čuda da je tak kak je... Zanima me sledeče,mene tak po vsej verjetnosti ne bodo vzeli več naprej(že zarad tega,ker sem noseča...ostale delavce odpuščajo,ker je baje višek...)in pol mam jaz decembra komaj porodniško?Kaj je v tem času od avgusta do decembra?Kaki dohodek dobim,če sploh ga?In kaj je pol z mojo porodniško?Prosim lepo za nasvet,ker nimam pojma kaj naj naredim,naj grem na bolniško,ker v taki vročini nebom mogla delat,pa še odpustli me bojo po moje...)[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]KAJ NAJ???Hvala že v naprej....
|
|
|
|