Anonimen
|
So bile kokoške na vrtu in pridno zobale semenke.....Od nekod se prikaže petelin in jih takoj hoče naskočit.....Pa so bežale, bežale...tekle, tekle....in ena reče drugi:"uffffffff....ne moram več.....Noge me bolio. Ustavila se bom, pa naj bo kar hoče." Druga pa ji odvrne: "ufff...uhhh...uff...tudi meni je težko. Samo naredila bom še en krog, da ne misli, da sem lahka ženska." Ta vic je star 100 let....mogoče tudi kaj več. Težko je živeti, če vseskozi razmišljaš, kaj drugi misli in kaj naj naredim, da on ne misli tega ali onega...... .... Jaz, osebno, delam tako, kot meni odgovarja in mislim, da sem na tem svetu, da predvsem spoštujem svoje želje, svoje potrebe....Saj vendar ne živim zato, da me moški izbere za družico, oplodi i da tam nekaj po kuhnji delam. Če si samozavestna ženska, se ti ni treba delati, da to si. Ni treba moškega rajcati in pustiti,kot ribo na suhem. Kolikor vem, se moški zelo jezijo zaradi tega. In nikakor ne mislijo vse naj naj o takšnem početju. Če ga že rajcaš, pa stvar tudi dokončaj, če si to želiš!!! Očitno si tega ne želiš, le ulovila bi ga rada. hmmmmmmm......Po mojem ti misliš, da si imela kar nekaj moških, zaradi tega te peče vest, ker bi najrajši, da si nedolžna. TUdi misliš, da bi kot taka verjetno ulovila enega in da ga do zdaj nisi, ker si seksala......jaooooooo....Verjetno si tudi govoriš, da si eto ustregla moškim in se dala poseksati, oni pa so vseeno odšli....... Bedarija vse skupaj........ Ljuba ženska......Pravi moški še pomislil ne bo, zakaj si mu dala prvi večer. In zakaj si mu ravno drug večer pokazala mufno. Več samozavesti rabiš.....in to je to....Pa seksaj zato, ker je lepo seksati in si privoščiti užitek! Srečno!
|