|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj prvič sexati
26.6.2008 9:57:46   
Anonimen
Po naključju sva se spoznala, pred 3-mi tedni in so krožili smsi levo in desno, bila sva tudi na prvi pijački pred enim tednom in je bila taka sexapilnost, da se nisva mogla zadržati poljubljanju na mojo pobudo pa ni prišlo do sexsa vse do danes. Bila sva 5x skupaj in vedno se je skoraj končalo pri sexu tako da sem se komaj ubranila temu ker se meni to zdi prezgodaj. on pa čisto naspidiran še sploh zato ker je kar 6 let mlajši od mene in je mislil da imam jaz 25 let.
Ali delam prav ali narobe ker ne upam takoj do konca?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj prvič sexati
26.6.2008 9:58:56   
Anonimen
Pa ne me narobe razumeti, že dolgo nisem več nedolžna, samo prenagljeno se mi zdi.
Je pa res da take strasti kot z njim še nisem doživela nikoli.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.6.2008 9:59:57   
metkica1
Delaš prav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.6.2008 10:08:30   
Anonimen
Kaj pa vem.
V čem je pa fora al seksaš po drugem zmenku al pa po četrtem? Če se ti seksa pač seksaj. Briga te kolk časa se poznata. Saj sta oba samska(predvidevam) in res ne vidim ovir.

(odgovor članu metkica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.6.2008 10:10:29   
Lepotica
Koliko je pa star?

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.6.2008 10:12:03   
nuala
Jaz med skoraj seksom in seksom nikoli nisem videla kakšne bistvene razlike. In če vajina medsebojna privlačnost temelji na seksu, potem seksajta, nima smisla da gresta v opero in razmišljata, kako bi raje seksala.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.6.2008 10:14:02   
Anonimen
In če vajina medsebojna privlačnost temelji na seksu, potem seksajta, nima smisla da gresta v opero in razmišljata, kako bi raje seksala.

user posted image user posted image

(odgovor članu nuala)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.6.2008 10:19:32   
Anonimen
Če se imata namen "ponucat" samo za sex, potem sexsajta danes.

Če pa imata v mislih kakšno bolj resno zvezo, bi pa jaz še počakala. Že tako potem prehitro pride vse skupaj v navado in se mi zdi, da so ti prvi trenutki najbolj sladki.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
26.6.2008 10:19:39   
Anonimen
Čeprav sem do zdaj velikokrat že na prvem zmenku, ali pa vsaj v prvem tednu, ti povem, da se ni dobro izteklo. Tako, da počakajta še malo. Če je ljubezen prava, se vama nikamor ne mudi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
26.6.2008 10:22:27   
Anonimen
Ma ne tolk komplicirat no. Midva sva tud takoj seksalauser posted image , pa sva že več k 11 let skupej, pa še zmer seksavauser posted image . Tko da seks na drugem, tretjem zmenku ne pomeni da čez 10 let ne bosta več seksalauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
26.6.2008 10:39:50   
Anonimen
pa saj veste, kako tipi mislijo.. Če punca takoj "da" je prasuser posted image . Zato mislm, da je boljš mal počakat..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
26.6.2008 10:42:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

pa saj veste, kako tipi mislijo.. Če punca takoj "da" je prasuser posted image . Zato mislm, da je boljš mal počakat..

S tipom k tako neandertalsko razmišlja pa itak ne moreš imet neke kvalitetne dolgoročne veze, tko da je vseen če ga takoj poseksašuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
26.6.2008 10:51:23   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

S tipom k tako neandertalsko razmišlja pa itak ne moreš imet neke kvalitetne dolgoročne veze, tko da je vseen če ga takoj poseksašuser posted image

Ali pa raje nikoli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.6.2008 10:53:04   
mojamura
po moje je najboljše, da mu poveš koliko si stara....v isti sapi mu povej: stara koka, dobra supauser posted image user posted image ....hecam se, res pa je, da če misliš z njim imeti neko resno zvezo bodi odkrita glede svojih let

ko bosta to razčistila pa navali naroduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.6.2008 11:15:23   
Anonimen

to je vse res. Sam vseeno se mi zdi, da ful tipov tako razmišlja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
27.6.2008 8:43:37   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: nuala

Jaz med skoraj seksom in seksom nikoli nisem videla kakšne bistvene razlike. In če vajina medsebojna privlačnost temelji na seksu, potem seksajta, nima smisla da gresta v opero in razmišljata, kako bi raje seksala.

user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.6.2008 8:54:01   
Marogica

.
V čem je pa fora al seksaš po drugem zmenku al pa po četrtem? Če se ti seksa pač seksaj. Briga te kolk časa se poznata. Saj sta oba samska(predvidevam) in res ne vidim ovir.

SE strinjam.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.6.2008 9:17:21   
Anonimen

to je vse res. Sam vseeno se mi zdi, da ful tipov tako razmišlja.

Moj 100%. Deli ženske na tiste za med rjuhe in na tiste za stalno partnerstvo in družino. Pa menda vsi njegovi kolegi isto razmišljajo. Pa ne, da bi imel tiste za med rjuhe za kaj slabše, le da se mu zdi, da se s svojim iskanjem pozornosti ponižujejo - za partnerko pa noče nekoga, ki je brez samospoštovanja (ker ene res razmišljajo tako, da si bodo moškega za večno pridobile, če bodo takoj skočile med rjuhe).

Odgovor na prvotno vprašanje, kdaj seksat, pa je po mojem takrat, ko čutiš, da je pravi čas user posted image .

< Sporočilo je popravil Ankica -- 27.6.2008 9:20:42 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
27.6.2008 13:57:33   
puncica
se strinjam s karin v vseh pogledih, imam podobne izkušnje kot ona user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.6.2008 10:02:47   
Anonimen
So bile kokoške na vrtu in pridno zobale semenke.....Od nekod se prikaže petelin in jih takoj hoče naskočit.....Pa so bežale, bežale...tekle, tekle....in ena reče drugi:"uffffffff....ne moram več.....Noge me bolio. Ustavila se bom, pa naj bo kar hoče." Druga pa ji odvrne: "ufff...uhhh...uff...tudi meni je težko. Samo naredila bom še en krog, da ne misli, da sem lahka ženska."

Ta vic je star 100 let....mogoče tudi kaj več.

Težko je živeti, če vseskozi razmišljaš, kaj drugi misli in kaj naj naredim, da on ne misli tega ali onega......user posted image user posted image user posted image ....

Jaz, osebno, delam tako, kot meni odgovarja in mislim, da sem na tem svetu, da predvsem spoštujem svoje želje, svoje potrebe....Saj vendar ne živim zato, da me moški izbere za družico, oplodi i da tam nekaj po kuhnji delam.
Če si samozavestna ženska, se ti ni treba delati, da to si. Ni treba moškega rajcati in pustiti,kot ribo na suhem. Kolikor vem, se moški zelo jezijo zaradi tega. In nikakor ne mislijo vse naj naj o takšnem početju.

Če ga že rajcaš, pa stvar tudi dokončaj, če si to želiš!!! Očitno si tega ne želiš, le ulovila bi ga rada.

hmmmmmmm......Po mojem ti misliš, da si imela kar nekaj moških, zaradi tega te peče vest, ker bi najrajši, da si nedolžna. TUdi misliš, da bi kot taka verjetno ulovila enega in da ga do zdaj  nisi, ker si seksala......jaooooooo....Verjetno si tudi govoriš, da si eto ustregla moškim in se dala poseksati, oni pa so vseeno odšli.......user posted image

Bedarija vse skupaj........user posted image

Ljuba ženska......Pravi moški še pomislil ne bo, zakaj si mu dala prvi večer. In zakaj si mu ravno drug večer pokazala mufno.

Več samozavesti rabiš.....in to je to....Pa seksaj zato, ker je lepo seksati in si privoščiti užitek!

Srečno!

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
28.6.2008 15:26:04   
pufka
Mislim da vsaka ve kdaj je pripravljena,če pa ti dvomiš pa raje počakaj. Če misliš na resno zvezo počakaj boš viela če te je vredenuser posted image

Mi2 z mojim sma po 3.mescih prvič in mi ni žal da nisem prej,sem vidla da mu je do mene in da je pripravlen počakatuser posted image  PREIZKUŠNJAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
28.6.2008 15:27:19   
pufka
Drugače pa je po mojem brezveze da o tem sprašuješ tu ko boš itak dobila 100 različnih mnenj pa boš še bolj zmešanauser posted image

(odgovor članu pufka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
28.6.2008 19:32:11   
saruška
jaooo ženska!!!
če je kemija, ti samo udri....

(odgovor članu pufka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
28.6.2008 20:00:03   
BAMBINA_
Jao, ne morem verjeti pri kakšnih stvareh sprašujete za nasvete user posted image Pa drugače ve to res vse splanirate in se sprogramirate kako bo kaj potekalo? Bohpomagi...

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 24
28.6.2008 20:02:51   
saruška
bravo BAMBI8NA
se podpišem pod to...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?