Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Galerija Repanšek: katera se bo ali se je... 6.8.2008 14:16:34
|
|
|
|
NATAŠI
|
še malo ja ...se že full veselim jutri imam probo obleke
|
|
|
|
RE: Galerija Repanšek: katera se bo ali se je... 14.8.2008 13:32:24
|
|
|
|
tikka
|
Jaz sem se poročila slab mesec nazaj v Galeriji Repanšek. Bilo je noro in nepozabno. Imela sva civilno ob 16.30 in nadaljevali smo z ohcetjo v stekleni dvorani. Res fantastična izvedba protokola, za vse so poskrbeli, upoštevali so najine želje, hrana je bila fenomenalna...Res, nimava ene kritike. Še vreme je bilo sončno, glede na to da je en dan prej lilo in en dan kasneje tudi. Jaz sem se zaljubila v ta ambient in rezervacija poroke je bila eno leto vnaprej. Vsi svatje (bilo jih je okoli 100) so bili tu prvič in so bili navdušeni. Pika na i je kres ob torti. Vse sva uredila preko salona Naj nevesta, kjer so nama priskrbeli tudi fotografa in snemalca s katerima sva bila več kot zadovoljna. slike so vrhunske, res. Poleg tega sva tam izbrala tudi vabila in zahvale. Pa jaz sem čevlje kupila tam (tudi cenovno so ugodni-v poročnem kotičku v Lj. bi za enake čevlje dala skoraj 50 e več) Edino obleko sem si sposodila v Ljubljani v Poročnem k. ostalo sva skoraj vse uredila v salonu v Kamniku.
|
|
|
|
RE: Galerija Repanšek: katera se bo ali se je... 14.8.2008 14:17:14
|
|
|
|
Martina27
|
Živjo tikka! Nisem mogla, da bi kar preskočila ta tvoj post. Kot prvo ti čestitam in ti želim vse najlepše v zakonu! Midva imava ob istem času tam poroko in kasneje zabavo. Kako dolgo pa ste bili tam? Pa še to? Kam sta se šla slikat? To je tak lepo slišat, da je bilo lepo, da bi se kar poročila tem trenutku. Hvala ti, da si tole napisala, da si znam malo predstavljat. Sam nekaj še, kdo pa vaju je poročil?
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?