tikka -> RE: Galerija Repanšek: katera se bo ali se je tam poročila? (14.8.2008 13:32:24)
|
Jaz sem se poročila slab mesec nazaj v Galeriji Repanšek. Bilo je noro in nepozabno. Imela sva civilno ob 16.30 in nadaljevali smo z ohcetjo v stekleni dvorani. Res fantastična izvedba protokola, za vse so poskrbeli, upoštevali so najine želje, hrana je bila fenomenalna...Res, nimava ene kritike. Še vreme je bilo sončno, glede na to da je en dan prej lilo in en dan kasneje tudi. Jaz sem se zaljubila v ta ambient in rezervacija poroke je bila eno leto vnaprej. Vsi svatje (bilo jih je okoli 100) so bili tu prvič in so bili navdušeni. Pika na i je kres ob torti. Vse sva uredila preko salona Naj nevesta, kjer so nama priskrbeli tudi fotografa in snemalca s katerima sva bila več kot zadovoljna. slike so vrhunske, res. Poleg tega sva tam izbrala tudi vabila in zahvale. Pa jaz sem čevlje kupila tam (tudi cenovno so ugodni-v poročnem kotičku v Lj. bi za enake čevlje dala skoraj 50 e več) Edino obleko sem si sposodila v Ljubljani v Poročnem k. ostalo sva skoraj vse uredila v salonu v Kamniku.
|
|
|
|