dr. Miheličeva, dr. Strah ali LJ (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

TVN -> dr. Miheličeva, dr. Strah ali LJ (24.2.2005 7:47:24)

Dobro jutro, punce!

V kratkem bom šla na meritev NS, sedaj me pa zanima, kaj mi po vaših izkušnjah priporočate. Ali dr. Mihelič in dr. Strah delata tudi na koncesijo? NS imam zastonj, ker sem stara 35 let.
Predvidevam, da imata obe licenco.
V tem tednu bi se morala naročiti, sedaj pa ne vem, kam bi šla. Moja G mi je rekla, naj grem kar v Lj., vendar sem slišala toliko pohval za obe zdravnici, da bi šla raje tja. Dr. Miheličeva je poleg tega še blizu.
Hvala za odgovore in pomoč!

joja -> dr. Miheličeva, dr. Strah ali LJ (24.2.2005 10:09:01)

dobro jutro,
za dr. Strah ne vem ali ima koncesijo, dr. Mihelic jo pa zagotovo nima, ker sem bila jaz pred nosecnostjo pri njej in tudi ne vem ce ima licenco za NS, dr. Strahova jo ima.
Poklici se v Draveljski center, kjer so dr. Pusenjak, dr. Res itd in se pozanimaj, kako je pri njih,
Dr. Mhelic je super G, prijazna in vzame si cas, samo skoda, da nima koncesije.

LP joja:nosecka: 12t

TVN -> dr. Miheličeva, dr. Strah ali LJ (24.2.2005 10:22:20)

Hvala, Joja!
Bom preverila. Vidim, da si tudi ti srečna nosečka, malce pred mano... A si že imela NS?
LP!

špelin@ -> dr. Miheličeva, dr. Strah ali LJ (24.2.2005 10:51:55)

Ja, dr. Miheličeva je super, žal pa res nima koncesije, niti licence za NS.

:rozica::rozica::rozica:

joja -> dr. Miheličeva, dr. Strah ali LJ (24.2.2005 11:08:46)

Nika 35,
nuhalno imam 28.02 in komaj cakam, da vidim dojencita, ker prvic je bil en mali arasid zdaj pa ima ze skoraj vse vidno9nebesa in upam da bo vse ok. Pocutim se ze od zacetka super, razen zmatranosti me ni nic drugega matralo, pocasi pa se tudi energija vraca.

lp joja:)

emaa -> dr. Miheličeva, dr. Strah ali LJ (24.2.2005 11:58:35)

dr. Strahova ima koncesijo, je tudi moja G, ti kar pokliči ZD Domžale, te bojo prevezali, danes je dopoldne, pa se lahko vse s sestro zmeniš in vprašaš, ni problema.

TVN -> dr. Miheličeva, dr. Strah ali LJ (24.2.2005 12:50:07)

Ej, Emamair, hvala za info. Pravkar sem klicala tja, vendar mi je sestra rekla, da na žalost na napotnico (torej brezplačno) NS ne opravljajo, ker jim zavod tega ne krije. Tako me je usmerila v porodnišnico. Mogoče bo ta informacija koristila še komu.
Vseeno hvala vsem za pomoč. Jutri kličem na Šlajmerjevo.
Lep dan!

emaa -> dr. Miheličeva, dr. Strah ali LJ (24.2.2005 12:55:42)

no Nika si vsaj zvedla kje, zakaj in kako, ker ponavadi je že te osnovne podatke dobit velik problem. Pa veliko veselja na NS.
LP:rozica:

Stran: [1]