Hope2 -> RE: za vegetarjance nevem (26.6.2008 6:17:41)
|
Če jejo ribe, pol ni problem. Poleg postrvi na žaru lahko narediš tudi nabodala. Npr očiščen škampov repek, rezina bučke, kocka ribjega fileja, češnjev paradajz, kocka ribe, bučka, škamp. Nabodala daš v marinado iz olivnega olja, česna, soli, rožmarina, lahko tudi limonina lupinica. Zgledajo zelo fensi, dobri so, pa še ostali posežejo po njih. Pol maš še polnjene lignje, ki jih napolniš z lovkami in malimi repki škampkov, plus začimbe. Rezine malancanov spečeš na žaru in v njih zaviješ pol kolobarčka mocarele in pol kolobarja paradajza. Lahk pa samo zložiš na malancan rezino paradajza in rezino mocarele, pa okrasiš z baziliko Pri siru moraš pazit, ker ni vsak sir za na žar. Tudi to-fu lahko spečeš na žaru, samo ga prej moraš obvezno marinirat. Od zelenjave pa mi damo na žar: bučke, rdečo papriko, malancane, šampijone, čebulo....
|
|
|
|