Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Gospod Colt bo pa stric...dwojni! 26.6.2008 8:14:29
|
|
|
|
Janya
|
Čestitke stricu in bodočima staršema
|
|
|
|
RE: Gospod Colt bo pa stric...dwojni! 26.6.2008 8:41:54
|
|
|
|
r1ta
|
Oooo lepa novička! Čestitam!
|
|
RE: Gospod Colt bo pa stric...dwojni! 26.6.2008 17:14:01
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: silvya Čestitke. Če bi vedla da kar tako na brzino dvojčke delate pri vas, bi pred leti malo počakala s poroko. Hehe, tule me je malce zvilo od smeha Namreč nisi prva, od katere sem slišal podobno razmišljanje na moj račun, v podobnem kontekstu... Sicer pa fala vsem,ne...hja, napit ''od sreče'' se ga bo pa še treba ja. Se ni za bat
|
|
RE: Gospod Colt bo pa stric...dwojni! 26.6.2008 22:40:06
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt IZVIRNO SPOROČILO: silvya Čestitke. Če bi vedla da kar tako na brzino dvojčke delate pri vas, bi pred leti malo počakala s poroko. Hehe, tule me je malce zvilo od smeha Namreč nisi prva, od katere sem slišal podobno razmišljanje na moj račun, v podobnem kontekstu... Sicer pa fala vsem,ne...hja, napit ''od sreče'' se ga bo pa še treba ja. Se ni za bat Saj za nasmejat je bilo tudi mišljeno. Ko boste šli zapit tole veselo novičko, pa po pameti!
|
|
|
|
RE: Gospod Colt bo pa stric...dwojni! 27.6.2008 8:51:22
|
|
|
|
mojamura
|
no, super novica čestitke!! ko ga boste pa šli pit pa: "Natakar, taxi prosim!"
|
|
RE: Gospod Colt bo pa stric...dwojni! 27.6.2008 16:55:03
|
|
|
|
Colt
|
Jaz osebno se ga bom na ta račun verjetno malce ''nalezel'' kr čez 14 dni...v eni koči nad Gozd Martulkom, pod prelepo in pravljično Martulkovo skupino. Gorska kočica, cca 20 min za peš...čisto alpsko okolje in nori žuri Seveda bo moja ljubljena poleg
|
|
RE: Gospod Colt bo pa stric...dwojni! 27.6.2008 17:03:22
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Jaz osebno se ga bom na ta račun verjetno malce ''nalezel'' kr čez 14 dni...v eni koči nad Gozd Martulkom, pod prelepo in pravljično Martulkovo skupino. Gorska kočica, cca 20 min za peš...čisto alpsko okolje in nori žuri Seveda bo moja ljubljena poleg Samo da se ne bo tvoja pol nalezla od bratove drage... No, ali pa tudi....
|
|
|
|
RE: Gospod Colt bo pa stric...dwojni! 27.6.2008 20:26:06
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajčolanka čestitam drugače pa se je tvoj brat znajdu...enkrat naredu pa takrat duplo... ja,samo, da ne bo potem po nesreči še enkrat duplo Colt, čestitke
|
|
RE: Gospod Colt bo pa stric...dwojni! 27.6.2008 20:39:49
|
|
|
|
Colt
|
Ma ni blema, lahk je še parkat duplo....vem da jih bom (svoje nečake/nečakinje) naučil vseh porednosti, kar se jih bom spomnil Če otrok ni mal poreden, pol ni zdrav
|
|
RE: Gospod Colt bo pa stric...dwojni! 28.6.2008 9:02:05
|
|
|
|
daddy
|
Iskrene čestitke tudi od mene ( in moje boljše polovice ). Dvojčki bojo seveda imeli najboljšega strica na svetu .
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?