|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sluz v blatu
25.6.2008 10:14:40   
Anonimen
Pozdravljene,

Zanima me ali ima katera izkušnjo z sluzjo v blatu 1 mesec starega otroka. Sama sem namreč popolnoma zmedena in različnih virov dobivam različne informacije.
Pediater, ki mu seveda nekako najbolj zaupam pravi da to ni običajna stvar.  Svetoval mi je, da za en teden iz prehrane izločim vse mlečne izdelke in mleko.In če ne bo izginilo bo baje potrebno iti v bolnico.

Med tem ko sem naprimer na med.over net. TUKAJ  zasledila, da naj bi bila to popolnoma normalna stvar.

MI imamo sluz v blatu redno , vsakič ko je polna plenica. Sluz je prozorna vendar prepredena čez celo planico, vmes pa tudi kepe sluzi. Nismo prehlajeni in nimamo težav z dihali , da bi od tam kaj zatekalo..

Prosim za vaše izkušnje in kako se je rešilo.

Hvala in lp ****
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sluz v blatu
25.6.2008 11:05:30   
biga
Mi smo imeli alergijo na KML in mi je pediater ter zdravnik v bolnici rekel, da je sluz v blatu značilen znak alergije. Seveda pa ni nujno. Jaz bi na tvojem mestu šla na testiranje za najbolj tipične alergene.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: sluz v blatu
25.6.2008 11:10:04   
Anonimen
Hvala Biga za tvojo izkušnjo. KML - je kravje mleko?
Te smem prosit še kako se je potem to razrešilo? Je ta alergija začasna ali pa ostane za vse življenje?

Ja, saj tako mi je P svetoval, če v enem tednu ne bo bolje bova šla v bolnico na testiranje. Ta teden pa sem izločila iz prehrane vse mleko in mlečne izdelke... če bo sluz izginila potem bomo vedeli da gre za alergijo na kravje mleko.

Prosim povej mi kako ste stvar rešili??

(odgovor članu biga)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: sluz v blatu
25.6.2008 11:48:11   
amaya
lahko je črevesni katar....

_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: sluz v blatu
25.6.2008 13:17:29   
Freycha
tudi Dita je imela občasno malo sluzi v blatu. V bistvu gre menda pri tem za drisko. Je bila pa ta driska tudi posedica alergije na kravje mleko. Problem je samo v tem, da ti tudi testiranja največkrat ne pokažejo pravega vzroka, ker so komot testi negativni, otrok je pa vseen alergičen. Zato se strinajm s tvojim pediatrom, da za nekaj časa ukineš kravje mleko v vseh pogledih in če se bo nadaljevalo s sluzjo, potem vsaj zagotovo veš, da niso krivi izdelki iz KML.

A dete pa nima nbenih krčkov ali drugačnih težav s prebavo?

sem pa vesela, da si se po dolgem času oglasila in upam, da bo s škratkom vse ok.

obilo cartanja!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: sluz v blatu
25.6.2008 13:23:45   
Freycha
Dita je stara 1. leto pa še ni probala (razen na začetku, ko nismo vedeli, da je alergik) nobenega izdelka z KML.  Nekje med letom in pol in dvemi leti bomo probali  probiotičnim jogurtom, ki se ga daje 3. dni. če ni nobene reakcije, se proba s kako skutico. Če še potem ni reakcije, potem kak sirček, ali navadni jogurt.... nazadnje pride na vrsto mleko.

Ni nujno, da alergija ostane, ni pa tudi nujno, da izgine. 30. let nazaj se o alregiji ni dosti vedelo in ker niso starši "pravilno" postopali imam že celo življenje hude alergije. seveda pa nihče z zagotovostjo ne more trditi, da bi mi alergije čisto izginile, če bi postopali pravilno........

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: sluz v blatu
25.6.2008 14:09:54   
Naja30
Moja je tudi občasno imela sluz v blatu, še preden sva uvajali GH. Ampak čisto malo in ne vsakič. Verjetno zarad kakšne hrane, nisem šla nikoli za tem, ker sem brala, da je v mejah normale to normalno. Če ima pa kar kepe sluzi in vsakič, pa bi lahko mogoče res probala črtat mlečne izdelke.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




ginekologija
optimistk

ali ste za, da se grobe in žaljive ginekologe odstrani iz porodnišnic?

da (94%)

ne (1%)

me ne moti če opravljajo svoje delo (5%)


Število vseh glasov: 229

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!