sardinin namaz (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Pinja -> sardinin namaz (23.2.2005 23:21:59)

Ga mogoče katera zna naredit, takega,ki smo ga jedli v OŠ (maslo, sardine...)? Moj dragi si ga je namreč zaželel, pa sem ga že enkrat nardila, pa to ni blo to :ups:!

lp :sloncek:

lol -> sardinin namaz (23.2.2005 23:24:49)

Jaz ga naredim po svoje:sardine,margarina,na drobno narezane kumarice.

india -> sardinin namaz (23.2.2005 23:47:12)

Jaz pa:sardina, limonin sok ( par kapljic), ena konzerva tunine, malo masla, petršilj, kuhano jajce ( ali pa tudi ne), včasih malo gorčice,....malo soli in malo popra,kadar pa imam pa dam na drobno nasekljane kapre. Njami!:bravo:

LEJLA -> sardinin namaz (24.2.2005 0:05:34)

ful hecno...ravmo danes, ko sva sla z mojim na malico sem ga sprasevala, ce so oni tudi imeli te namaze v soli :)-:)-:)-
a katera mogoce ve kako se naredi tistega, ki je bil "oranzne" barve:zmeden:...pojma nimam, kaj je bilo notri samo vem da je bilo mnjami:love:

india -> sardinin namaz (24.2.2005 0:38:14)

Ja,Lejla, če morda misliš tistega s pasirano skuto in rdečo papriko???Mislim,d aje bla jajčka tudi noter,pa malo masla???Ne vem več točno, a meni je bil tud zelo dober.
Za primerjavo s temi današnjimi malicami,ko jedo otroci hot doge in hamburgerje in hladne pizze, smo mi imeli extra dobre malice:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Lunca1 -> sardinin namaz (24.2.2005 6:45:45)

Mi damo samo sardine pa margerino.

darjatimci -> sardinin namaz (24.2.2005 8:27:38)

Jaz pa sardine,maslo in da se bolje maže še malo olja,ki je v konzervi,njam,njam.

- Mini - -> sardinin namaz (24.2.2005 10:44:03)

Ja, mi delamo isto kot darjatimci.Bom pa probala še ostale različice. :bravo: punce!!!

Mi velikrat naredimo jajčni namaz. Ga mamo vsi zelo radi.

lp

LEJLA -> sardinin namaz (24.2.2005 20:16:23)

miska01 ali je to samo paprika v prahu ali tudi "taprava" nasekljana
Bomo probal cez vikend:)

sam take malice pa res niso zdrave...probejte se starsi mal "skregat" v soli
ker ko se bojo otroci navadili na tako prehrano pol bo pa groza

gledam "moje" studente...zivijo v nekaj podobnem, kot so studentski domovi v slo smpak nimajo kujinje...hrana, ki jim je dostopna cez dan pa je vse ala fast food...
s tem da morajo 1. leto obvezno stanovat v domu...sele, kasneje se lahko odselijo privat...zdej pa pomisli, kaj jejo

Pinja -> sardinin namaz (25.2.2005 12:46:47)

Hvala za vse tele namige in recepte. Po moje je tisti v šoli res vseboval samo maslo in sardine.

Sem ga že hotla dons nardit, pa nimam dovolj masla :(, vreme je pa za :((! Sej ne da nebi mela rada snega, sam z mojo :duda: nikamor ne morva :zmeden:!

Stran: [1]