Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
a je katera danes gledala.. 23.2.2005 23:16:09
|
|
|
|
nejcko
|
Kje si pa to gledala? Madonca, a take stvari se dogajajo?! Hvala bogu, da za enkrat še ne potrebujem varušk.
|
|
|
|
a je katera danes gledala.. 23.2.2005 23:20:57
|
|
|
|
Urška*
|
Nina nana, ne zdaj gledat takih stvari, je preveč stresno za tebe in :duda:. Ja, je pa grozno kake stvari se dogajajo po svetu.:( LP:)
|
|
|
|
a je katera danes gledala.. 23.2.2005 23:48:26
|
|
|
|
india
|
Ojoj, grozljivo! Nina nana, ne teh zadev zdaj gledat! Raje se cartaj!:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
a je katera danes gledala.. 23.2.2005 23:50:33
|
|
|
|
KIRA
|
nisem gledala danes, take prispevke pa večkrat kažejo. prvi znaki so spremembe v vedenju troka, pa kake manjše modrice ali pa poškodbe. pa da varuška pravi, da je sam padel itd... jaz dam staršem čist prav, da so inštalirali kamere in izvajajo nadzor. take ljudi treba zapret, ki mučijo in zlorabljajo nedolžne otroke. najhuje je z dojenčki, ki se sploh ne morejo branit. taki ljudje zame niso normalni in jih je treba zapret. to so zverine.
|
|
|
|
a je katera danes gledala.. 24.2.2005 8:05:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, jaz sem tudi že te oddaje videla, saj jih je več. Jaz sem itak skeptična glede teh privat varušk, se mi zdi kar bolje, da če res nisi 100-odstotno prepričan vanje, kar pa si zelo, zelo težko, da gre otrok v vrtec, med vrstnike, kjer so vzgojitekjice za to usposobljene in niso kaki psihotiki. Nikoli ne veš.
|
|
|
|
a je katera danes gledala.. 24.2.2005 8:20:20
|
|
|
|
tinka-pepa
|
sem gledala:( ko to vidiš nočeš otroka prepustit nobenemu. jaz sem ostala brez besed
|
|
|
|
a je katera danes gledala.. 24.2.2005 17:24:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Punkt 12 je vsak dan na RTLu ob 12h po oddaji Mein Baby.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?