Anonimen -> enomesečniki (25.2.2005 0:31:01)
|
Joj, Babylove, hvala za tolažilne besede. Jaz pa sem mislila, kako malo spimo. Torej je pri vas čez noč huje? :zmeden::zmeden:No, moram reči, da nimam težav z neprespanostjo, sem kar naspana in nič utrujena. Verjetno je to tudi posledica tega, da ga ne dojim, tako da se ponoči prvo rundo ob pol štirih vstane moj dragi in ga nahrani, jaz pa vstanem šele ob pol sedmih zjutraj in ga porihtam. Potem pa še dremamo do devetih. Tak sistem mi je dosti lažji, kot če bi vstajala nonstop ponoči. Čeprav spim kot na trnih in pri vsakem njegovem vzdihljaju skočim pokonci. Saj veš, kakšne smo mame.:zmeden::zmeden::zmeden: Čeprav moram reči, da bi 1000x raje dojila in bila utrujena kot :hudicek:, kot pa tak sistem. Ne morem si kaj, da se ne bi počutila kot nesposobna mama, ker ne dojim. A se ni izšlo. Verjetno si prebrala mojo porodno izkušnjo, kjer sem vse napisala na dolgo in široko. Ali imate kaj težav s krči? Mi jih blažimo s kapljicami Lefaxin, a jih ima kljub temu. Sicer niso v ful hudi obliki, a me vseeno srce boli, ko vidim, kako se napenja. Javi se kaj! Blacky in Nejc :rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|