nosečnost in vročina (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

brkn83 -> nosečnost in vročina (24.6.2008 21:35:07)

Pozdravljene.

no danes zjutraj sem dobila vročino sicer komaj 37,2 pa vseeno. no in malo prej si grem zopet meriti vročino in jo imam 37,5. Sicer sem malo prehlajena, ampak mislim, da ni to od prehlada. Tudi počutim se nekako slabotno.
Sej mogoče delam paniko za nič, ampak vseen me zanima ali je lahko vročina nevarna, ali se lahko zgodi kaj nepredvidljivega.

joj upam, da se najde kakšna dušica, ki mi bo pripravljena odgovoriti. Ker tiste, ki pa bi me rada napizdile, pa se raje vzdržite komentarja.
lp

Naja30 -> RE: nosečnost in vročina (24.6.2008 21:37:22)

Narobe ne bo nič. Če boš imela še višjo vročino, vzami kakšen lekadol. Drugače pa počivaj, odspi in kakšen čajček spi in bo minilo.

brkn83 -> RE: nosečnost in vročina (24.6.2008 21:55:23)

naja najlepša hvala za tvoj odgovor.

Še nekaj me zanima, ali je povišana vročina značilna za nosečnost v zgodnjih meseih?

Andromeda -> RE: nosečnost in vročina (24.6.2008 21:56:53)

Mene je tako v petek zvila vročina - 37,5, pa sem vzela en lekadol, pila vroč čaj in se fajn pokrila, da sem fino "zašvicala". Naslednji dan pa sem bila ok. Upam, da bo tudi pri tebi tako, pa ne preveč skrbet, nima bit zaradi vročine kaj narobe z [sm=duda.gif]

Naja30 -> RE: nosečnost in vročina (24.6.2008 22:05:12)

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

naja najlepša hvala za tvoj odgovor.

Še nekaj me zanima, ali je povišana vročina značilna za nosečnost v zgodnjih meseih?

Ja, je. Jaz sem imela vsakič (noseča sem bila 3x) v prvih tednih povišano temperaturo, tam do 37,5. Pa tudi počutila sem se kot da bom zbolela. Pa nisem. Je običajno in če imaš tako nizko vročino, niti ne rabiš vzemat tablet. Počivaj in čez nekaj dni bo bolje, ko se bo telo navadilo na novo življenje v tebi. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

eva1 -> RE: nosečnost in vročina (24.6.2008 22:07:35)

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Mene je tako v petek zvila vročina - 37,5, pa sem vzela en lekadol, pila vroč čaj in se fajn pokrila, da sem fino "zašvicala".

Včasih res ne morem vrjeti, da se še vedno uporabljajo nasveti starih mam, ki pa se že nekaj časa odsvetujejo.-..na vsaj dojenčku ne potem to narditi, da ga pri vročini še pokriješ...takrat je najbolje se obleči v bombažna lahka oblačila ki dihajo, se ne pokrivat, veliko piti..in to je to...niti podrazno pa se ne pokrivati in švicati...

ja za nasečnost je značilna povičana temparatura do 37.5...sicer pa je sedaj ful vroče in je že zaradi tega telesna temparatura povišano-logično ane!
če se tem. dvigne nad 38.5, potem vzami lekadol, drugače pa čimbolj na hladno in počivat!

Naja30 -> RE: nosečnost in vročina (24.6.2008 22:23:01)

Jaz ko imam visoko vročino pa vedno upoštevam ta stari nasvet in se fajn prešvicam. Sem čez kakšno uro na pol kot nova [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Noseča tega sicer ne bi delala, pa na otroku tudi ne, na sebi pa sem in še bom, ker res deluje.

brkn83 -> RE: nosečnost in vročina (25.6.2008 10:22:45)

čao.

najlepša hvala za vaše odgovore.

lep dan.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (25.6.2008 13:44:19)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]