Iščem temo, Mama ali Moj malček kje je??? Ribica al pa kdo pomoč prosim. (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

puncica -> Iščem temo, Mama ali Moj malček kje je??? Ribica al pa kdo pomoč prosim. (23.2.2005 21:49:25)

A mi lahko katera pomaga zdej se matram že pol ure pa ne najdem.
No iščem debato kjer je ena punca spraševala katera revija je boljša Mama ali Moj malček.
Prosim prosim, ker ta iskalnik nič ne najde pa če se na glavo postavim:((

india -> Iščem temo, Mama ali Moj malček kje je??? Ribica al pa kdo pomoč prosim. (23.2.2005 21:52:52)

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=30310&idk=101

a bo to to???
lp,:miska:

puncica -> Iščem temo, Mama ali Moj malček kje je??? Ribica al pa kdo pomoč prosim. (23.2.2005 21:56:15)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Ja to je to, pa iščem že pol ure, pa nič ne najdem. Ne vem kok iskalnik ne najde teme, mogoč zato ker sem skoz pisala revija :)-

hvala miska evo en :rozica: zate

india -> Iščem temo, Mama ali Moj malček kje je??? Ribica al pa kdo pomoč prosim. (23.2.2005 22:03:15)

He, jaz se ponavadi kar peš lotim pa grem po straneh iskat, mi prej rata:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-,
lp, :miska:

Pupica -> Iščem temo, Mama ali Moj malček kje je??? Ribica al pa kdo pomoč prosim. (23.2.2005 22:10:27)

puncica jaz ti predlagam MAMA:bravo::bravo::bravo:

Se mi zdi da je moj malček aktualnejši nekje od 2-3 let naprej:zmeden:po moje...

Papa:kuza:

puncica -> Iščem temo, Mama ali Moj malček kje je??? Ribica al pa kdo pomoč prosim. (24.2.2005 22:06:47)

Ja pupica sem jo že naročila :bravo: Moj pa sam z očmi zavija :)-

Stran: [1]