|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ploščice za pralnico
24.6.2008 15:48:28   
Meggi
 Moram se odločit za barvo in kombinacijo  ploščic za pralnico. Prostor je v kletni etaži v temnici, uporabljala se o za pranje in hitro tuširanje.

Se vam zdijo 13€ m2 ploščic drag. Gledala sem jih v Topdomu,.. oranžno rjavo kombinacijo. Samo za tla me skrbi, temne.. umazanija od stopinj kritična a?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ploščice za pralnico
26.6.2008 10:25:02   
honey
Oja, zelo kritično - razen, če boš non-stop pucala. Je pa varianta, če so "marmorirane" ploščice, se pa ne pozna vse na njih. Midva imava v najini kopalnici temno rdeče marmorirane ploščice in moram reči, da so super. V dnevni sobi imamo pa sicer parket, ampak je temno rjav - tam se pozna pa čisto vsak prahec in čisto vse. Tako da ne vem, za po tleh jaz ne bi dala temnih ploščic. Sploh, če je prostor v kleti, bi moralo biti svetlo.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.6.2008 11:19:36   
RoZala
Nikar dat svetlih! Jaz imam v kopalnici rumene in mi je tkooooo žal user posted image . Čisto VSE se pozna, vsak las, vsaka smetka.

še to: tašča ima po tleh ploščice stare 30 let - take šekaste (pisane) rjavo zelene. Meni so sicer ogabne ampak ne pozna pa se na njih čisto nič! Torej, jaz sem za temne (ne nujno šekaste user posted image )

< Sporočilo je popravil RoZala -- 26.6.2008 11:21:25 >

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.6.2008 13:41:55   
honey
Jaz imam v spodnjem WC-ju take umazano belo-rumene - nekaj šekastega. In moram reči, da se ne pozna veliko na njih. Najbrž je zelo odvisno, kakšen vzorec je in tudi kakšna barva.

(odgovor članu RoZala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.6.2008 16:08:58   
thumbelina
Mi imamo v kleti sivo bele, take marmorirane in moram rečt da tud če samo pometem 1x na mesec imaš občutek da je čisto in  nič svinjsko....

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.6.2008 9:10:51   
RoZala
Ja, šekaste morajo bit. Barva ni glih pomembna. No, jaz zdaj čakam, da bo kopalnica stara ene 10 let, da si bom lahko izmislila druge ploščice user posted image

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.7.2008 7:34:35   
Skabi
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi

Se vam zdijo 13€ m2 ploščic drag. 

meni se zdi to predrago za pralnico. za pol ceneje dobiš zerlo lepe ploščice. poglej v merkur in k hojniku na ljubečni.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.7.2008 10:43:45   
Drnula
Meni pa se ne zdijo drage. Saj nanese, ne rečem, vendar vseeno. Ni dolgo kar smo opremljali kopalnico in cene so v povprečju precej višje. Mi smo dali 16 eur za m2 pa smo dali še vedno malo.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.7.2008 11:40:10   
Anonimen
men se pa zdi da za pralnico mal preveč kompliciraš. za takle pomožne prostore kupiš ene ploščice k so pocen pa da ti glih niso za bruhat grde pa je :)

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
1.7.2008 22:25:57   
PikicaStonoga
No, meni osebno je to drago. Midva sva kupovala vse ploščice od Gorenja keramika in sva dajala od 8-12 €/m2. Merkur ima kr nekaj ploščic, ki so od Gorenja, ampak ker imajo samo oni ekskluzivo, jih samo tam dobiš in so okol 8€. Kar se tiče kleti, sva midva dala same svetle že zaradi svetlobi, kar pa se tiče umazanije, pa itak pucaš non stop. res pa je, da tud jaz za pralnico ne bi komplicirala. Sicer pa moje mnenje- več denarja kot imaš, bolj lahko kompliciraš in si zmišljuješ, tkao pač je. če bi midva imela več denarja, bi tud mogoče kupila dražje in drugačne, pa ni šlo ...Zadovoljna sva pa vseeno, saj je vse lepo, ko je na novo položeno a ne?! :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.7.2008 14:45:57   
Drnula
pa itak pucaš non stop.

no ja! Pa kaj res non stop pucate? user posted image

Drugače se strinjam, da se za take prostore res raje da nizkocenovne ploščice in ni treba da so prav ultra lepe. Bi pa jaz vseeno izbirala take, da se prav vsak lasek gor ne vidi.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.7.2008 14:50:37   
PikicaStonoga
Pucanje heh mah tko sme napisala, drugače pa jaz nisme med tistimi ki bi imela soboto za to ...moje stanovanjce je večkrta kot bomba user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?