še enkrat Pamperske (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

NinaŠ -> še enkrat Pamperske (23.2.2005 21:33:28)

A mogoče katera ve ali so Pamperst Total care prenehali izdelovati? Jaz sem bila z njimi čisto zadovoljna, zdaj pa po vseh trgovinah srečavam samo Active baby, za katere sem slišala bolj malo pohvalnih besed (pravzaprav so jih skoraj vsi čist skenslali).
A bo sedaj treba nove plenice najti? Kolebam med Fixes in Babylove. Fixes vem da so dobre, saj jih uporabljam za ponoči, sam so mal drage, kakšne so pa Babylove?

LP

ZARA -> še enkrat Pamperske (23.2.2005 21:36:02)

...sama jih nisem se probala,ampak sem do zdej za te plenicke slisala same pohvale!

lp

Lunca1 -> še enkrat Pamperske (23.2.2005 21:38:00)

Dobiš jih v Mullerju, prave nemške. a si ti slučajno mislila poljske iz DM?

NinaŠ -> še enkrat Pamperske (23.2.2005 21:41:05)

Lunca 1 ja mislila sem poljske (al pa kakršne koli so že), ki sem jih kupovala v Merkatorju ali pa DMu. V Mullerja se pa zaradi plenic ne mislim vozit - no kadar sem v tistem koncu že grem kupit, sam to je mogoče 1x na mesec ali dva.
LP

TaRe* -> še enkrat Pamperske (23.2.2005 21:44:50)

Kje pa si jih iskala,da jih ni več?:zmeden:
V soboto sem jih jaz kupla v temu DM ,pri Murki.:zmeden2:
imela pa sem tud že babylove,pa se mi zdijo kar vredu.:racka:

Lunca1 -> še enkrat Pamperske (23.2.2005 21:45:01)

Zdaj se ti mislim da še splača. Trenutno so 1990 sit, ali so vsaj bile (mislim da je akcija do konca februarja), pa še boljše so. Pa še boljše so. mi smo jih vzel kar na zalogo. A nisi ti iz Gorenjske? Mullerja imaš pa v Kranju.

Pupica -> še enkrat Pamperske (23.2.2005 22:13:52)

ninaš, jaz ti predlagam Muellerja v Kranju, midva sva jih vzela kar 5 paketov pampers aktiv fit.Jih ne zamenjam za nič drugega.
Če pa boš iskala kakšne, ki ne bodo na Poljskem narejene in jih najdeš pa prosim povej!!!Midva sva dala vse trgovine na Jesenicah skoz, pa jih ni samo made in poland
:hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek:

Ne vem sicer kolk je aktualno, pa vendar imajo za malčke tudi take ki so narejene kot hlačke. Cena pa je v AVT ista za vse vrste pampersk.

:love:od Tie za Anžetka

Pi-kica 1 -> še enkrat Pamperske (23.2.2005 22:24:18)

Jaz uporabljam Babylove in sem z njimi zelo zadovoljna.

LP

Pi-kica

a&m -> še enkrat Pamperske (24.2.2005 8:12:49)

V mullerju so nemške, (najboljše so vijolčne) aktiv fit (zdej so po 1990 sit), tudi meni niso preveč všeč une iz Merkatorja oz.made in poland.

Tudi jaz jih ne zamenja za nobene druge!

LP:muca:

Lunca1 -> še enkrat Pamperske (24.2.2005 14:50:21)

Tiste ki jih nameravate kupit po akcijski ceni v mullerju. Danes je menda zadnji dan. tako mi je rekla prodajalka.

Stran: [1]