Še enkrat Sonček (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

Anonimen -> Še enkrat Sonček (23.2.2005 21:04:32)

A katera ve če tudi imajo pri njih na Bledu enake cene kot na netu?
Hvala za odgovor
:sloncek::sloncek::sloncek:

NinaŠ -> Še enkrat Sonček (23.2.2005 21:06:05)

Izdelkov (skoraj vseh) z neta ne prodajajo v trgovini. Sta dve ločeni dejavnosti.

LP

Anonimen -> Še enkrat Sonček (23.2.2005 21:08:21)

Kaj pa imajo v trgovini? A se splača hodit gor?

NinaŠ -> Še enkrat Sonček (23.2.2005 21:14:41)

Odvisno kaj kupuješ. V trgovini dobiš cotice, copatke, razne pripomočke (flaške, grelce, črpalke,..), igrače, avtosedeže (ni se mi jih zdelo ravno veliko), pa mislim da sem videla ležalnike. Mogoče še kaj, prav veliko pa nisem zgrešila.

LP

NinaŠ -> Še enkrat Sonček (23.2.2005 21:16:04)

Zdaj sem videla da si iz okolice KK - jaz se ne bi vozila samo za to tako daleč. Imate prav gotovo kake otroške trgovine bližje. LP

Lunca1 -> Še enkrat Sonček (23.2.2005 21:39:59)

Menda avtosedežev nimajo več v trgovini, čeprav menda spet razmišljajo da bi jih vrnili na police.

andrejaz -> Še enkrat Sonček (23.2.2005 22:05:34)

V trgovini na Bledu imajo poleg tega, kar so ti punce že napisale, tudi nekaj posteljnine, banjice za kopanje, stolčke za hranjenje - vse to imajo samo kakšen primerek. Imajo tudi eno posteljico.Imajo pa kar veliko igrač.

Cene v trgovini pa niso enake tistim na spletu.
V trgovini lahko izdelek kupiš po takšni ceni, kot je napisan na njihovi internetni strani kot običajna cena (ki je prečrtana). Če naročiš po spletu pa je tista cena ki je napisana kot cena na spletu z rdečimi številkami.

Vse izdelke, ki so v trgovini, pa ni mogoče kupiti na spletu - oblekice, čevljčke

:sloncek:

chrystal11 -> Še enkrat Sonček (24.2.2005 15:51:34)

Živjo,

zelo ugodne cene (napram Baby centru in podobnim)ti dajo, če kupiš več stvari naenkrat.
Nama so dali za paket Quinny Speedy na gotovino dobrih 15%popusta.
Drugače pa se res ukvarjajo samo s spletno trgovino (kolikor jaz vem nimajo kakšne posebno dobro založene trgovine).

Ciao!

Anonimen -> Še enkrat Sonček (25.2.2005 11:08:59)

Jaz sem bila prejšni teden tam in avtosedeže še imajo, vendar jih je zelo malo. Cene preko interneta so cenejše kot pa v trgovini.

lp

Stran: [1]