mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Mama Milchy...joj, upam, da ni kaj resnega...ma je bil pred kratkim operiran? Naša je krvavela le prvi dan po operaciji... Jaz tudi upam, da ni kaj hujega; sicer sem ga prej vzela iz vrtca in je rekla pomočnica vzgojiteljice, da mu ni nič teklo iz nosu samo ko sem mu jaz očistna nos z vato je bilo še videt nekaj krvi, ma take suhe čeprav sva zjutraj nos dobro očistla...ta ki je dežurna zdravnica je rekla, da naj ga danes malo spremljam in da mu čez noč dam višje povšter in naj ga jutri peljem k njegovi P, če bi pa začela kri teč spet danes da naj k njen pridem čeprav ima vse zabasano. Aja, operiran je bil 2.9.letos tako da to je kr nazaj, ni več tako sveže.... jjasna85, ooo, lepo, čestitke a nam jo boš pa pokazala me vse smo pa res pridne kar se tiče peke peciva; spomladi ali pa poleti se lahko zmenimo za piknik in vsaka nekaj speče, nekaj prinese pa bo žurka prava. IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Ma tkole, ko nas berem menim, da bi me marčevke morale imeti še eno podrubriko z naslovom - Recepti marčevk 2009, ker ugotavljam, da smo same fajne kuharce. Ob koncu nosečnosti bi izdale pa knjigo receptov. No, potem, ko se bomo preselile na Dojenčkov forum, si bomo izmenjavale recepte glede uvajanja goste hrane, nato spet druge in tako naprej. Menim, da bi naša kuharska knjiga uspela biti prava uspešnica! Ja, Dali imaš prav; same dobre kuharice smo tu gor
|