Škiljenje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

tinadvojčica -> Škiljenje (23.2.2005 20:03:37)

Zdi se mi kot da našim problemom kar ni konca.Danes dopoldne sem opazila da moja Najči škili.In to zelo.Ampak samo tako na momente.Pa smo šli danes na pregled in nam je pediatrinja rekla da z njo ni nič narobe.Ampak mene še vedno skrbi zato ker ne zaškili takrat ko ima nek predmet blizu ali če je kdo zadaj ampak kar na lepem.Ali ima katera mogoče kakšne izkušnje na tem področju???
Prosim pomagajte ker mi je grozno pri srčku!

sa -> Škiljenje (23.2.2005 20:07:31)

Moj je tudi ko je bil se mlajsi "skilil" v dolocenih trenutkih,vendar se je postimalo,ceprav se zdaj tu pa tam "zaskili" ampak zelo poredko.Jaz sem tudi vprasala pediatrinjo in je rekla da ni nic narobe.Zato mislim da se nimas kaj za sekirat,bo minilo.
lp8)

Lunca1 -> Škiljenje (23.2.2005 20:08:43)

Moja tudi včasih mal zaškili, pa se ne sekiram. Menda je to čisto običajno pri dojenčkih:).

Lp Lunca

india -> Škiljenje (23.2.2005 20:12:08)

Dojenčki imajo obdobje škiljenja do 1 leta. Včasih bolj, včasih manj, nekateri sploh ne. Moja Gaja je včasih tako poškilila, da se je meni sfrčkalo, zdaj pa nima nobenih problmov z očmi.:miska:

HuAnita -> Škiljenje (23.2.2005 20:15:18)

Tudi moja tako hecno zaškili kdaj pa kdaj, menda to vsi otroci, ker še ne ločijo 'globine' prostora pred seboj...

tinadvojčica -> Škiljenje (23.2.2005 20:17:44)

Pa saj vem da škiljenje ni nič hudega ampak moja je danes začela in to sigurno desetkrat ža danes.Meni se zdi kot da jo obrne.Ne vem,počutim se kot da je prizadeta ker na fuuullll zaškili.
Pa še v bolnici sem jo imela na infuziji in to v glavici.Kaj če so pa oni kaj zašuštrali?

Lunca1 -> Škiljenje (23.2.2005 20:19:20)

Najbrž ne.

a&m -> Škiljenje (23.2.2005 20:32:22)

:):)
ne sekiraj se, tut Aljaž je nekaj časa malo škilil, zdaj je cool.

Nočko

.ču -> Škiljenje (23.2.2005 20:41:04)

Mogoč bom zej čist mem usekala,samo pri moji ta veliki,ko je bla dojenček nism tega opazila:zmeden2:
Sm pa rabla kr ene par mescov,da sm pri petih letih vidla,da škili,na desno oko.
Par mescov pa zato,ker ni vedno škilila,enkrat je pogledala čist normalno,naslednjič pa ji je učka ful na not potegnilo,poj ga je pa hitr popravla.In sama nism vedla a je res,al ni.

Poj se je pa začel zmeraj bl,tko da sva dobile napotnico za okulista,najprej je blo potrebno delat ene vaje.Pri drugem obisku čez pol leta so pa še doiptrijo namerli,tko da je dobila očala.Sedaj čakamo tretjo kontrolo v marcu,če se ni izboljšalo,bomo mogli pokrivat učka:(

Hočem rečt,da zaenkrat še ne moreš vedt,kako bo pri tvoji pikici,samo mislm da se to vse še popravi.
Kasneje,ko bo mal večja,pa le bodi pozorna na to in dobro jo opazuj.

Lp

TaRe* -> Škiljenje (23.2.2005 21:00:50)

Moja tavelika je tud baje škilila.Baje, pravim zato,ker jaz nikoli nisem opazila...pa taka skrbna mama.:zmeden:Vedno,ko smo bili pri mojih doma,to je le parkrat na leto,ker smo daleč narazen,je moj oči zapaničaru...jaz vam povem,da tamala škili.
Jaz sem ga imela že poln kufr,tako,da sem mu prepovedala to govort,pa je še vedno vztrajal.
No,pri ene dveh letih mi pa prinese kolegica eno ,drgač dobro fotko,od naše pikice,ko sta jo onadva slikala pri njih doma.in kaj opazimo?...tamala tko škili na oni sliki,da je to grozno.
Ampak zgleda,da je šlo to mimo,ker zdaj je vse OK.:muca:

SILVA -> Škiljenje (23.2.2005 21:13:46)

Meni se je tudi zdelo,da Matija škili in sem rekla pediatrinji naj mi da napotnico za okulista.Pediatrinja je sicer rekla,da njej se ne zdi,da bi škilil.Tudi okulistka je to potrdila.Je samo navidezno škiljenje,ker ima širok nosni koren.
Če te še vedno skrbi,naj ti da pediater napotnico.
lp

Stran: [1]