okna (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Gradnja

Sporočilo

pupe -> okna (23.6.2008 20:02:09)

z možem se odločava med belimi in sivimi pvc okni
kakšne so vaše izkušnje s tem

TRIŠ -> RE: okna (23.6.2008 22:23:39)

Na belih se pozna vsak mušji drekec[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Pikec -> RE: okna (23.6.2008 22:48:10)

mislim...

in kakšna je fasada? kakšna je streha? kakšna je hiša?

Anonimen -> RE: okna (24.6.2008 6:52:09)

Jaz sem želela sive, vendar so 20% dražji od belih. Pri najini hiši bi se to ful poznalo na računu, ker imava ogromna okna, pa še veliko jih je, tako, da sva potem vzela bele.

*pepelka* -> RE: okna (24.6.2008 11:12:28)

Ko smo mi menjavali okna, semo se odločili za bela znotraj in zunaj rjava, ker so pač vsa ostala zunaj rjava, smo v večstanovanjski hiši in ne bi bilo lepo, če bi imel vsak drugo barvo. Res je, da je vsaka barva dražja cca 20 % od bele, a tudi izgled nekaj stane.

pupe -> RE: okna (24.6.2008 21:50:32)

zamisel je taka, siva okna in simse, fasada pa koralno rdeča
sem dobila predračun od ajm in interalte
ajm je dražji za cel miljon starih tolarjev, barva je dodatno zaračunana to je pa res, prei interalti pa nama niso računali barve tko da bova videla
imava pa tudi midva veliko oken
zanima me predvsem kako se barvna okna obnesesjo imava namreč južno lego se pravi velik izpostav soncu

honey -> RE: okna (26.6.2008 10:22:47)

Ne bi ti vedla svetovat iz prve roke, ker midva sva se odločila za bela okna in bele špalete. Ja, imava pa PVC okna - mislim, da nisi napisala, ali mislita PVC ali lesena. Ker za PVC sva midva slišala (tako so nama povedali takrat, ko sva se zanimala za barvna okna), da je na PVC oknu na zunanji strani nalimana folija in sploh, če je folija temna, da se to rado razkroji oz. se uniči in zelo grdo zgleda. Spraševala pa sva za vinsko rdeča okna. Tako da sva se raje odločila za bela. Res se pozna vse na njih, vendar potegnem po okvirju s cunjo in so čista. Pa to ne delam vsak dan [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 

Anonimen -> RE: okna (27.6.2008 7:25:17)

Čist tako ti lahko še povem - v pisarni imam siva okna iz ALU. Lahko samo rečem, da stavba stoji eno leto in pol, okna pa so že "zravsana" - sploh kljuke. Pa vem, da se ni varčevalo pri teh oknih.

Suzy. -> RE: okna (27.6.2008 7:36:47)

Midva imava siva okna. Hiša je sivo oranžna, streha je črna. Bela okna niso bila opcija. Imava pvc od alu komen.

pupe -> RE: okna (27.6.2008 11:58:08)

suzy, ali sta vidva zadovoljna z sivimi okni??

Suzy. -> RE: okna (28.6.2008 22:41:11)

IZVIRNO SPOROČILO: pupe

suzy, ali sta vidva zadovoljna z sivimi okni??

Zaenkrat sva zelo zadovoljna. Zakaj ne bi bila?

Stran: [1]