pomoč prosim (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

pikica24 -> pomoč prosim (23.2.2005 19:18:08)

Meni se telesna temperatura dvigne do 39.6 pa glava me ful boli ampak ko vzamem lekadol mi temperatura pade na 37.0 noseča pa sem 27 tednov.

v ponedeljek sem bila pri zdravnici pa mi je rekla da naj popijem veiko tekočine in da naj počivam.

včer sem pa klicala G in sem jo vprasala kaj naj naredim pa je rekla da lahko vzamem kakšen lekadol, in da to nič ne vpliva na pikico.

vem da ste o tem že pisale ampak vas prosim da mi kaj svetujete.
A to kaj vpliva na pikico:((

Anonimen -> pomoč prosim (23.2.2005 19:21:15)

Lekadol ali pa Daleron lahko vzameš, sam ne vem kolk na dan. Sicer pa si verjetno na bolniški? Resnično, počivaj, pij ogromno (voda čaj), saj se s temperaturo telo samo bori proti :hudicek:virusom.

mujcek -> pomoč prosim (23.2.2005 19:27:44)

misli, da je lekadol ta ko naj ne bi škodil :duda:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (23.2.2005 19:30:20)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anja -> pomoč prosim (23.2.2005 19:30:44)

Preberi si navodila v lekadolu ;) Tam piše, da je to paracetamol in to je tudi edina zadeva, ki jo lahko vzameš med nosečnostjo :) :)

india -> pomoč prosim (23.2.2005 19:33:19)

Kolikor vem, lahko vzameš dva do max. tri Lekadole dnevno, a ne bi pretiravala, poskusi si zbiti temperaturo s kakšnim zeljem, krompirjem ali peso ( zapestja, zatilje, čelo).

HuAnita -> pomoč prosim (23.2.2005 19:35:50)

Jaz sem ga prakrat vzela. Mala je ok, no, razen občasnih nočnih izpadov, koz mi jih pripravlja zadnje dni oz. noči...:((

.ču -> pomoč prosim (23.2.2005 20:04:16)

Tako kot so ti punce povedale,sama lahko vzameš res samo Lekadol,ali Lekadol plus C(to je tisti v prašku),ostala zdravila ti lahko v nosečnosti predpiše samo zdravnik.
Dalerona raje ne jemlji,meni so ga odsvetovali(sploh pa tistega Cold 3)

Koliko vpliva na pikico je res vprašanje,nekaj sigurno,samo ne v tem smislu,da je zadeva nevarna.Da maš pa vročino,pa spet ni dobro,a ne!

Ena od naravnih zadev za zbijanje vročine je tud sok zelene paprike.Lepo jo naribaš in iz tega iztisneš sok-preverjeno!

Srečno in lp:angel:

pikica24 -> pomoč prosim (23.2.2005 20:17:51)

punce hvala vam za odgovore ste pa res ful prijazne

lep večer še naprej vsem papa:)

Stran: [1]