|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   menstruacija po porodu
23.6.2008 17:25:11   
matic0105
Punce, a je možno, da sem dobrih 7 tednov po porodu dobila M? Čišče ni bilo prav dosti, na koncu malo rumenkastega izcedka, približno 7 teden se je pa začel rjavkast izcedek. In to zdaj traja kakih 5 dni. Ni obilen, vsake toliko časa madež na vložku. Sicer pa že od začetka delno (zelo malo) dojim, večinoma pa dodajam.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: menstruacija po porodu
23.6.2008 18:28:27   
Skabi
Pri vseh treh otrocih sem dobila user posted image M najkasneje 9 tednov po porodu, pa sem vse polno dojila. 

(odgovor članu matic0105)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.6.2008 22:04:47   
Naja30
Možno je.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.6.2008 23:06:04   
TONČI.
Ja dobila si M

Neposredna povezava do sporočila: 4
24.6.2008 8:44:44   
BUBICA17
Jaz sem imela štiri tedne čiščo, šesti teden dobila user posted image . Pa tud polno dojim. Čez en teden bomo pa videl, če bo spet.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.6.2008 12:19:15   
KRTR
danes je 8 tedno od poroda, pa še nisem dobila menstruacije? ali je to normalno? ali lahko že imam spolni odnos, kljub temu, da še nisem dobilauser posted image ?

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.6.2008 12:52:15   
pizamca
tudi jaz sem dobia M, točno 4 tedn po končani čišči, tamala je pa stara 2,5m... me je kar presenetila. presenetilo me je tudi to, da ni nič več boleča... ampak ful moča user posted image

(odgovor članu KRTR)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.6.2008 15:14:26   
kitty69
hallo
od nosečnosti naprej vas redno berem, pišem pa prvič.

Sem mamico eno mesečnega sina in poraja se mi vprašanje.
Takoj po porodu sem krvavela 3 dni (dokler sem bila v porodnišnici),
potem se je stanje umirilo. Zdaj po 1 mesecu pa sem močno zakrvavela
in traja že 3 dni-je to čišča ali že menstruacija s katero se bom borila
do....user posted image  Pregleda tistega v 6 tednu še nisem imela, bo pa v kratem-so pač že dopusti. To krvavenje mi zna prestavit pregled, pa tako težko ga že čakam, ker
se tudi sama potem odpravljam na dopust.

Hvala za odgovor in naj vas vaši sončki delajo srečne!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 8
4.7.2008 10:01:42   
natasa34
Kitty 69, to se je meni isto zgodilo, približno ob istem času kot tebi. Ti priporočam pregled pri G, ker jaz sem imela potem takoj naslednji dan čiščenje v bolnišnici. Lahko pa da je samo M.

Lp

(odgovor članu kitty69)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.7.2008 22:38:05   
ninaneja
LP!Sem mamica 4 mesece stare hčerke in še vedno dojim,čišča je trajala en mesec,krvavela pa sem prve tri do štiri dni v bolnici in konec in še do danes nisem dobila M.

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.7.2008 21:39:40   
Kaja08
naš sin je star dobrih 7 tednov, čišča je trajala slab mesec, M pa še nisem dobila (ne dojim). Po pravici povedano, prav najeda to čakanje na M, ker skoz cvikam, da mi bo procurilo lih takrat, ko bom kje zunaj user posted image

(odgovor članu ninaneja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Nov jogi
nada56

Bi si privoščili dobro ležišče?

JA, zanj mi ni škoda denarja (61%)

JA, če so dobri plačilni pogoji (30%)

Ni pomembno kje spim (8%)

Število vseh glasov: 204

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!