Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ne seksam ker mi je vroče 24.6.2008 11:02:45
|
|
|
|
tija008
|
Moj bi tudi vedno in povsod. Za vročino je ful fajn doggy, kjer je stik med telesoma minimalen, če vaju moti stik potnih teles.
|
|
|
|
RE: ne seksam ker mi je vroče 24.6.2008 15:03:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klarissa men pa moj je včasih mu ni, ker je tečen, drugič, ker je utrujen. pol pa pride obdobje, ko bi on vsak dan, pa meni ni čisto vsak dan. šment Pa si ti sigurna da je moški
< Sporočilo je popravil Teja27 -- 24.6.2008 15:05:04 >
|
|
|
|
RE: ne seksam ker mi je vroče 24.6.2008 15:18:07
|
|
|
|
mojcapr
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07 IZVIRNO SPOROČILO: pravljica IZVIRNO SPOROČILO: Ancy IZVIRNO SPOROČILO: Teja27 IZVIRNO SPOROČILO: pikalonca IZVIRNO SPOROČILO: snake ne vem moj je vedno za pa da bi bilo konec sveta on bi......... Pa da nimava midve istega? Zgleda da smo že tri štiri..... moj bi tud vedno in povsod... pet šest sedem pa men se tud poveča volja
|
|
|
|
RE: ne seksam ker mi je vroče 24.6.2008 23:55:34
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcapr IZVIRNO SPOROČILO: cukr07 IZVIRNO SPOROČILO: pravljica IZVIRNO SPOROČILO: Ancy IZVIRNO SPOROČILO: Teja27 IZVIRNO SPOROČILO: pikalonca IZVIRNO SPOROČILO: snake ne vem moj je vedno za pa da bi bilo konec sveta on bi......... Pa da nimava midve istega? Zgleda da smo že tri štiri..... moj bi tud vedno in povsod... pet šest sedem pa men se tud poveča volja osem
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: ne seksam ker mi je vroče 27.6.2008 23:30:48
|
|
|
|
sombica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 IZVIRNO SPOROČILO: mojcapr IZVIRNO SPOROČILO: cukr07 IZVIRNO SPOROČILO: pravljica IZVIRNO SPOROČILO: Ancy IZVIRNO SPOROČILO: Teja27 IZVIRNO SPOROČILO: pikalonca IZVIRNO SPOROČILO: snake ne vem moj je vedno za pa da bi bilo konec sveta on bi......... Pa da nimava midve istega? Zgleda da smo že tri štiri..... moj bi tud vedno in povsod... pet šest sedem pa men se tud poveča volja osem pr nas smo pa kar za devet,deset,11,12...
|
|
|
|
RE: ne seksam ker mi je vroče 27.6.2008 23:39:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sombica IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 IZVIRNO SPOROČILO: mojcapr IZVIRNO SPOROČILO: cukr07 IZVIRNO SPOROČILO: pravljica IZVIRNO SPOROČILO: Ancy IZVIRNO SPOROČILO: Teja27 IZVIRNO SPOROČILO: pikalonca IZVIRNO SPOROČILO: snake ne vem moj je vedno za pa da bi bilo konec sveta on bi......... Pa da nimava midve istega? Zgleda da smo že tri štiri..... moj bi tud vedno in povsod... pet šest sedem pa men se tud poveča volja osem pr nas smo pa kar za devet,deset,11,12... Da vam pokvarim statistiko... ?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?