Malo mi pomagajte (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Tipi -> Malo mi pomagajte (23.2.2005 18:49:21)

... saj imate kar nekaj izkušenj, kolikor sem zasledila. Doma imamo eno lepo princesko in z atijem sva sklenila, da bi bilo dobro če bi se nam počasi pridružil še en družinski član. Ker imamo :roza:, bi sedaj radi :modri:, pa tudi če bo še ena :roza:, bo vse O.K.
Da preidem k 'problemu'. V kolikor sem prebirala naj bi se za :modri: seksalona dan ovulacije. Tu pa nastane :hudicek:, ker jaz enostavno ne morem ugotoviti kdaj se to zgodi. A mi lahko pomagate??:zmeden::zmeden:

LP:sloncek:

Udb -> Malo mi pomagajte (23.2.2005 18:51:30)

Kar se spola tiče - te stvari so bolj larifari!! Genetika se ne ozira na to kdaj seksaš, kakšen položaj imata....kar bo, pač bo!

Anonimen -> Malo mi pomagajte (23.2.2005 19:00:05)

Če hočta fanta, naj mož ne pozabi škornjev obut:-))

mujcek -> Malo mi pomagajte (23.2.2005 19:06:35)

probajta se po tisti kitajski metodi ravnat; starost matere + mesec zanositve!!!! Se mi zdi, da to metodo nekje na RR tudi najdeš, če ne pa sporoči svojo staros oz. roj datum in ti napišem, kdaj bi morala zanosit, da bo :modri:

mujcek -> Malo mi pomagajte (23.2.2005 19:09:22)

Aha sem že našla, na vrhu strani je vodoravno napisana bededa nosečnost, potem pa imaš vprašanje Fantek ali Punčka???;)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (23.2.2005 19:10:48)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

mujcek -> Malo mi pomagajte (23.2.2005 19:22:38)

Tipi pa še to: večina nas na tem forumu bi bilo presrečnih že če bi samo zagledale :modri::roza: in se ne obremenjujemo s tem kaj bi raje imele, ker bi bile srečneta tako s :modri: kot s :roza:, samo da bi nam uspelo in da bi dobile :duda:!!!!

Tako, da razmišljaja raje tako: saj ni važno katerega spola bo; še sreča da nam uspe, koliko je takšnih punc, ki se morajo za to pošteno truditi in marsikaj pretrpeti:rozica::rozica::rozica:

Pia73 -> Malo mi pomagajte (23.2.2005 19:42:51)

To je absolutno larifari,... kitajska karta pa vedno ne drži, imaš pa 50% možnosti, kot tudi brez nje,....

luna39 -> Malo mi pomagajte (23.2.2005 20:28:11)

Tipi, jest enostavno ne bi premišljevala o spolu, ki si ga želim, temveč le, da se prime, če je že želja po novem :angel::rozica::rozica::rozica:

Nyah* -> Malo mi pomagajte (23.2.2005 21:17:59)

Naj bo karkoli, samo da si :nosecka: in da pricakas :duda:!

kaj bi jaz dala za :roza: ali :modri: ali kar za oboje, pa ne le jaz, kar nekaj nas je takih tukaj:(, ane punce...;)

mujcek -> Malo mi pomagajte (23.2.2005 21:32:48)

Nyah :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Nyah* -> Malo mi pomagajte (23.2.2005 21:36:27)

Hvala :bravo: hvala :bravo: hvala :bravo:

Stran: [1]