|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   komarji
23.6.2008 13:31:11   
bambolina
Kako naj se jih učinkovito znebim oz. odženem, da me ne bodo pikali?
Ali so tiste zadeve, ki se dajo v vtičnico učinkovite? joj, čist sem popikana user posted image ....si ne predstavljam, da bi me še to noč morili...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: komarji
23.6.2008 13:32:55   
tanikaa
Te razne kemikalije, ki jih vtakneš v vtičnico v moji bajti NIKOLI VEČ. user posted image  Daj si na okna gor komarnike, pa je stvar rešena.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu bambolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.6.2008 13:51:13   
Jančika_
Pri nas imamo že nekaj let celo sezono na oknih Tesine mreže. Lahko bi cele noči luftali pri prižgani luči, pa ni not ene žuželke. Dvomim, da je kaj še bolj učinkovito.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.6.2008 13:52:16   
kesi
Baje da pomaga, če v limono zapičiš klinčke.

KESI

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.6.2008 14:41:58   
snake
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Pri nas imamo že nekaj let celo sezono na oknih Tesine mreže. Lahko bi cele noči luftali pri prižgani luči, pa ni not ene žuželke. Dvomim, da je kaj še bolj učinkovito.

enako

življenje je lepo

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.6.2008 14:54:04   
san
kaj pa ko greste ven, a se kaj našpricate al pa kej. moj mali je namreč od pika komarja fasal borelijo in se ravno sedaj zdravi z antibiotiki. kje pa se te mreće kupi? a so za okna vseh dimenzij?

lp, s

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.6.2008 15:02:59   
bambolina
ja, imam mansardno stanovanje in 3 okna so mansardna, tako da komarniki ne pridejo v poštev, žal...
Na druga okna pa nam pridejo čez 1 mesec montirat komarnike :-)
Tesine mreže? kakšne pa so to? bom pogledala na net...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.6.2008 20:03:42   
Jančika_
Bambolina, Tesine mreže dobiš recimo v Merkurju. Najprej na okvir prilepiš samolepljiv trak, ki je na uporabni strani "ježek", potem pa mrežo pritisneš ob ježka in jo obrežeš. Na koncu sezone odstraniš samo mrežo, trak lahko ostane gor. Pri nas smo imeli tri sezone iste mreže. Za na balkonska vrata pa obstaja taka dvojna "zavesa", da lahko prideš skoz.

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 23.6.2008 20:04:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 8
23.6.2008 20:51:16   
Felicita
pa še medklic - v lidlu in hoferju so tovrstne mreže precej cenejše kot tesine in isto efektivne (jaz sem dala za komplet 2eh mrež 3€, za 'vrata' pa 5€). Lidl jih trenutno ziher ima na zalogi.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.6.2008 23:14:02   
AinB
Pa tudi za strešna okna jih lahko uporabiš. Preverjeno!

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.6.2008 7:31:14   
kokoska007
IZVIRNO SPOROČILO: san

moj mali je namreč od pika komarja fasal borelijo 

To pa najbrž ni res. Upam, ker če jo bodo še komarji raznašali bomo pa že resno ogroženi!

Glede mreže je tudi meni TESSA najboljše. Sem kupila tudi druge no-name mreže, pa ježek ni tako dober.

Za vse z novimi okni: mogoče ne boste mogli okna zapret, ko boste nalimali ježka. Kupiti najtanjšo varianto in najprej samo za eno okno.

< Sporočilo je popravil kokoska007 -- 24.6.2008 7:38:34 >

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.7.2008 21:28:47   
malania
Mene tudi pikajo ti user posted image
In to tako, da imam dobesedno bule po nogah v premeru pink-ponk žogice!!! user posted image
Na oknih in vratih že mamo mreže, pa u štekerju uni Raid-k nima vonja, samo problem je ko se prikažem kje zunaj, saj me ta golazen piči tudi skozi obleko. Tisti spreji pa mi niso ravno pri srcu, ker se potem vse nekaj lepi, kar meni ni ok. Tako da... user posted image

(odgovor članu kokoska007)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.7.2008 21:37:24   
malania
Hej, to sem dobila na eni izmed tem... (ne zgleda slabo, verjetno bolje kot tiste kemikalijeuser posted image ).

http://www.trifilon.si/sl/Otroci/JC-206_1/

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.7.2008 10:04:25   
Eca
Ja, tudi za strešna okna se dobijo komarniki....malo poglejte ponudbo proizvajalcev strešnih oken. Sicer je drago, ampak se splača za mir v hiši.
Glede sprejev....dobijo se spreji iz eteričnih olij (citrus + nevem kaj še), ki so primerni tudi za otroke. PRodajajo pa jih v trgovinah z medicinsko opremo in še kje (ala Sanolabor.....).

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.7.2008 10:05:46   
Eca
Tile UZ odganjalci pri nas ne deljujejo (moja izkušnja), samo proizvajajo visok ton - neprijetno, sploh za otroke, ki slišijo še bolje te visoke toneuser posted image user posted image user posted image . Komarji pa itak delajo svojeuser posted image .

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.7.2008 10:07:17   
Eca
Pa še to (potem pa res neham težituser posted image ), spreji se špricajo po oblačilih!!!! in potem se nič ne lepi po kožiuser posted image .

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.7.2008 10:11:30   
Primoza
Dobi se tudi UV lučka, ki privlači žuželke ki se potem skurijo na visoki napetosti. Montirati jo je potrebno izven dosega otrok, kje obešeno in najbolje tako, da sicer nežna svetloba ne moti spanca. Po mojih izkušnjah se gor ujame kar nekaj mrčesa in je potem komarjev pik bolj izjema.

Neposredna povezava do sporočila: 17
11.7.2008 10:59:46   
~Biba~
IZVIRNO SPOROČILO: Primoza RR

Dobi se tudi UV lučka, ki privlači žuželke ki se potem skurijo na visoki napetosti. Montirati jo je potrebno izven dosega otrok, kje obešeno in najbolje tako, da sicer nežna svetloba ne moti spanca. Po mojih izkušnjah se gor ujame kar nekaj mrčesa in je potem komarjev pik bolj izjema.

juj kak je to ogabno, ko kaj večjega not prileti...sam sfrči/scvre se..neprijeten zvokuser posted image , raje naj me pikajouser posted image

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.7.2008 11:20:42   
martita
Tudi mi smo letos namontirali komarnike in je suuuuper! Končno imamo lahko poleti tudi zvečer okna odprta!!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.7.2008 14:31:30   
Jessy
Midva imava v najini sobi Raid tekočino, ki je ne menjam za nič na svetu. Celo poletje spiva pri odprtem oknu z Raidom v vtičnici, pa naju ni še noben pičil.
V hčerini sobi imava komarnik, ki je tudi super zadeva ,edino pretok zraka je manjši, zato ga v najini sobi nočem.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 20
15.7.2008 21:51:45   
lindy
jest imam v spalnici Raid day&night in morm rečt, da ni ne komarjev ne muh, meni je všeč!

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.7.2008 11:28:02   
Klaudia
Mi imamo od chicca za vtičnico + mreže na okih. Enkrat smo pozabili v vtičnico dat chicco, sem bila zjutraj vsa popikana, pa male tut ne moti, ker lahko že pri novorojenčku uporabljaš. O temle govorim:

user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 22
26.7.2008 12:16:42   
Eca
Koliko pa stane ta zadeva? Kje lahko kupim? Mi odhajamo v ponedeljek zvečer na morje in bi bila zelo vesela informacije!

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 23
26.7.2008 13:55:13   
Klaudia
Če misliš Chicco zanza no, ga lahko kupiš v vseh Chicco trgovinah pa mislim, da ima tudi pikapolonica. Imajo pa še enega prenosnega, ki se ga lahko natakne na voziček.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 24
14.7.2011 23:08:47   
DragoGU
Kar se strešnih oken in komarjev tiče smo letos odkrili in takoj nabavili W-Box zaščito in deluje perfektno. Nimamo več nobenih težav z mrčesom, pleg tega pa so naša okna varna tudi pred točo in še ena odlična stvar se je pokazala, dež ne ropota več, ker ne pade na šipo, pač pa se na mreži razprši.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?