Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Zaposlil sem se z 17.1.2008, sedaj me pa zanima če mi pripada letos regres in koliko?Pogodbo imam sklenjeno do septembra 2008... Hvala za odgovore! l.p
RE: Zaposlen z 17.1.2008, regres? 23.6.2008 10:45:28
aischa1
jaz sem se zaposlila z14.01.2008 in sem dobila pol regresa saj so ga tudi drugim tako dali za drugo polovico bomo vidli. Nekateri rečejo da po 6 mesecih ti pripada polovica.
RE: Zaposlen z 17.1.2008, regres? 23.6.2008 11:40:14
CHICA 83
Ti povem čisto iz izkušenj, da se je moj zaposlil z februarjem pred 3 leti, pa je tako kot ostali dobil regres, in tudi dopust. drugače pa tko, kot je ena napisala , ko si zaposlen 6 mesecev ti pripada.