Gradimo - slike, dnevnik, stroški (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Gradimo - slike, dnevnik, stroški (23.2.2005 17:35:53)

Smo sicer še zelo na začetku. Kaj to pomeni?

V cca 14 dneh dobimo gradbeno dovoljenje. Zdaj na veliko praznimo staro hišo. Ko dobimo papirje in tale sneg skopni pa začnemo zidat nadomestno hišo.

Odprla sem nov album. Zaenkrat je notri le nekaj slik, jih bom pa sproti dodajala.

Pišem tudi dnevnik že od začetka pridobivanja papirjev.

Imam pa tudi točno vodene stroške, torej če katero v prihodnosti čaka kar bomo mi začeli v kratkem, mi povejte, če vas zanimajo številke.

Lp,

Alja

india -> Gradimo - slike, dnevnik, stroški (23.2.2005 19:13:59)

Alja, praviš, da boste praznili staro in začeli graditi nadomestno hiško? Pa boste ohranili kaj od stare? meni so tako všeč tale globoka okna, samo jaz bi jih še navzdol potegnila, pa klopce pod okni nardila...
Ja,kje boste pa med tem živeli? Koliko bo potem bivalna površina?:rozica:

kepica -> Gradimo - slike, dnevnik, stroški (23.2.2005 19:14:42)

Ojla alja!
Uh,mene vse to zanima.Od papirjev naprej.Zdej smo v fazi prepisa zemlje,pol pa štartamo s papirji.Če si za,me zanima kar nekaj stvari.Lahko ti pa pišem kar na privat,če želiš? Z možem imava kup vprašanj in bova vesela,če nama boš lahko kaj pomagala:)

lp
Kepica

pikica24 -> Gradimo - slike, dnevnik, stroški (23.2.2005 20:01:41)

Midva z mojim lubekom tudi grdadiva hišo sedaj sva glih kupika cegle in želežje tak da če te kej zanimajo cene kar vpraš

lp.

kepica -> Gradimo - slike, dnevnik, stroški (23.2.2005 20:32:10)

Ojla pikica24!

Najprej me zanimajo papirji.Koliko časa je za čakat in koliko vaju je vse skupaj stalo.Za naprej še niti ne razmišljava,ker papirjev še ni,bo pa vsaka številka dobrodošla.Za enkrat pa najprej papirji.

lp
Kepica

lutka -> Gradimo - slike, dnevnik, stroški (23.2.2005 20:34:48)

Midva se tudi spravljama zidat:(( in naju bo samo projekt koštal 480.000 sit:zmeden::zmeden:.
kaj pa še bo ...........me je kar strah

pikica24 povej mi koliko sta dala za komunalni prispevek,me full zanima ali je to res tako drago:zmeden2:

Erdbeere -> Gradimo - slike, dnevnik, stroški (23.2.2005 22:17:33)

Evo to pa tud mene zanima...midva imava zeljo že...zdej se pa pripravljava, da začneva papirje skup vlačit...pa sej sploh ne veva kje začet:zmeden:

tesa -> Gradimo - slike, dnevnik, stroški (24.2.2005 7:47:25)

Tudi mi gradimo svojo sanjsko hišico:)-
Smo pa že v končni fazi in upamo, da se letos selimo.
Če vas kaj zanima v zvezi z gradnjo le vprašajte;)
Slikce pa so v albumu.(jih grem zdajle dat):)-
lp

Urša -> Gradimo - slike, dnevnik, stroški (24.2.2005 8:08:06)

Mene tud zanima začetek pridobivanja papirjev-kam it, kolko se čaka, kolko stane... Čist nč ne vem. :ups:

tesa -> Gradimo - slike, dnevnik, stroški (24.2.2005 8:49:21)

Vse se pozanimaš na Občini oz. Upravni enoti in dobiš papirje kaj vse moraš predložiti. Zdaj je drugače kot pred petimi leti, ko sva midva začela. Zdaj v začetku ne rabiš lokacijsko dovoljenje ampak en sam priglas, al nekaj takega. Za gradbeno dovoljenje pa rabiš cel kup stvari : od različnih prispevkov do načrta.
Skratka kar na matično Upravno enoto in tam dobiš vse informacije.
:miska:

Anonimen -> Gradimo - slike, dnevnik, stroški (24.2.2005 9:05:17)

Če hočete vam lahko pošljem dnevnik, ker je noter več ali manj vse vpisano, pa seznam stroškov, kar jih je blo zaenkrat. Če bo pa katero še kaj dodatno zanimalo me pa kar vprašajte.

Dajte mi napisat e-maile na privat, da ne bom vsega prepisovala. Ok?

Tistim, ki že zidate bom pa jaz tudi na privat pisala.

Stran: [1]