SOLARIJ IN SONCE (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

KMALU -> SOLARIJ IN SONCE (23.2.2005 17:33:57)

Prijateljica je vceraj ugotovila, da je ze dober mesec in pol noseca. Tega ni vedela in je zadnja dva meseca veliko hodila v solarij.
Zanima me, ce to lahko skoduje otroku? Je skodljivo ce med nosecnostjo hodis v solarij npr. 2x na mesec?

Kaj pa naravno sonce... Ce je zenska noseca poleti, lahko sonci trebuh?

LP vsem

Anonimen -> SOLARIJ IN SONCE (23.2.2005 17:44:26)

Za solarij ne vem, poleti pa lahko sončiš trebušček ampaka dopoldan in pozno popoldan, ko sonce ni premočno. Tistemu "ta hudemu" soncu se je pa bolje izogibat in trebušček pokrit.

KMALU -> SOLARIJ IN SONCE (23.2.2005 18:17:58)

Lucy a si prebrala moje sporocilo?
Napisala sem, da je zvedela sele vceraj da je noseca. Tega ni nacrtovala in zato je tudi hodila v solarij, kot veliko normalnih punc njenoh let...

Nihce ne pravi, da bo s tem nadaljevala.. Mene samo zanima koliko lahko skoduje to, kar je dosedaj ze bilo in ne kar bo - normalno, da s solerijem ne bo nadaljevala..

TARA in MAJ -> SOLARIJ IN SONCE (23.2.2005 19:06:15)

Tudi jz sem hodila v solarij prvi mesec ko še nisem vedela da sem noseča pa ni bolo nič narobe seveda pa potem nisem več hodila.
LP:sloncek:

KMALU -> SOLARIJ IN SONCE (23.2.2005 19:47:53)

Hvala za vase odgovore.
Obe s prijateljici sva se prestrasili, ko je zvedela da je zanosila, a sedaj ko sem malo prebrala o tem in se pozanimala, mislim ( upam ) da bo z njenim otrokom vse ok.

Lep vecer nosecke in nenosecke. :)

Stran: [1]