ronja -> RE: Kaj bi si mislile... (23.6.2008 10:38:14)
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Men če bi mi bil tip res všeč sploh opazila neb srajce. Predvidevam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] hihi, se podpišem, važno je, kaj je spodaj, ostalo pa samo, da je kolikortoliko čisto. Ampak vsak ima svojo lestvico vrednot, kaj mu je važno. Nekraterim (verjetno tudi tebi) pozornost pomeni tudi urejenost, nekaterim pa to to ni tako važno (recimo meni;), pa sem kje drugje bolj zahtevna... Tak da je težko rečt, kaj bi naredila na tvojem mestu (če bi bila jaz kot jaz v tej situaciji, bi mi za srajco dol viselo, samo da je čista - jaz tudi svojih nikoli ne likam, pa se nihče ni pritoževal glede tega - pa sem punca in bi morala bit bolj urejena... in ne mislim s tem nič žaliti nikogar, samo pač se mi to ne zdi pomembno... Če grem ven z mani, potem nimam nezlikane srajce, ker vem, da njej to veliko pomeni, ampak z lubijem sva pa oba včasih čisto razvlečena, pa sva si taka všeč...) Po svoje si to lahko tudi dobro razlgaš, da ti je takoj zaupal svoj avto - marsikateri mož ga še ženi ne da...
|
|
|
|