|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pogovor o sexu
23.11.2009 9:28:14   
mateyka
ne, ni treba menjat. lahko nataknjenega pustiš gor do naslednjič.

(odgovor članu malii)
Neposredna povezava do sporočila: 26
23.11.2009 9:30:21   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
.KAJ TI TO MEN GOVORIŠ,TO NI RES,DA SO MOŠKI MOKRI ,BOM MAMI POVEDU,TO JE GRDO.

Ne ampak a ti to resno al kaj?? user posted image
Kolko je pa star, 10?? user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
23.11.2009 9:31:23   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

IZVIRNO SPOROČILO: malii

Mene pa zanima : Ali moram kondom zamenjati vsakic ko mi pride ? ...

samo ne prat s kakim agresivnim samponom, ker ga lahko poskodujes!

user posted image user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
25.11.2009 15:30:38   
malii

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

Mene pa zanima : Ali moram kondom zamenjati vsakic ko mi pride ? ...

samo ne prat s kakim agresivnim samponom, ker ga lahko poskodujes!

a to pomen da ga morm al da mi ga ni treba zamenat ? :(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
25.11.2009 15:37:35   
Anonimen
user posted image  pa dobr folk...
kolk ste stari tuki gor?????

(odgovor članu malii)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
28.11.2009 22:44:03   
andreja_p
ojla! Vsak spolni odnos zahteva svoj kondom. To naj ti bo pravilo!!!! Veliko varnih sex- odnosov ti želim.user posted image

(odgovor članu malii)
Neposredna povezava do sporočila: 31
1.12.2009 9:11:21   
pridna_janja

Pozdravljene,prosim za vaš komentar.In sicer  me zanima kaj si naj mislim o mojem,ki se noče pogovarjat o sexu.Danes sm mu začela govort,kako imajo nekateri moški,ki so vzburjeni moker penis in tudi nekaterim kar teče predsemenska tekočina.On pa men takole....KAJ TI TO MEN GOVORIŠ,TO NI RES,DA SO MOŠKI MOKRI ,BOM MAMI POVEDU,TO JE GRDO.
Meni se zdi to blesavo,da se noče o tem pogovarjat,zame je to čist normalno.
Je primitiven ali nezrel?Zame sta te dve varjanti možni.
Hvala in lp vsem

zakaj bi mami povedu?je edinček?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
3.12.2009 5:50:38   
malii
Jst sevedno nvem a morm kondom zamenjat vsakic ko mi pride :( ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
11.12.2009 21:33:10   
blazka
Ne, ne rabiš, 3 - 4 krat ga lahko uporabiš, pol ga pa obrneš......

(odgovor članu malii)
Neposredna povezava do sporočila: 34
16.12.2009 12:39:00   
Tincy90
Omg, kaj se tuki gor piše.user posted image user posted image user posted image

Kondom je za ENKRATNO uporabo človek!

Un pa d bo mami povedov, fak no, ta je res nezreu madona...js bi mu tud najprej priporočala kakšnga psihologa, šele potem kakšen normalen pogovor o sexu s tem človekom.
Sicer pa prvič slišm kej tazga d se tip ne bi hotu o sexu pogovarjat, mora bit pa res zanimiv človek, da mu je to tak tabu očitno.

(odgovor članu blazka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
19.3.2010 10:41:34   
malii
se pravi .. ko dam kondom gor lahko sexam celo noc znim, pa tut ce mi pride ze 3x umes med sexom ? .. 

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
19.3.2010 11:15:12   
devo
Ok, pustimo to, da je bila njegova reakcija, reakcija 5 letnika ... to smo ugotovili.

Dejstvo je, da smo moški, če nas ena zakuri, mokri. In to vedno bolj. Dokler nam seveda te mokrote ne "obrišete" z glavice user posted image

(odgovor članu malii)
Neposredna povezava do sporočila: 37
19.3.2010 13:08:02   
koala
malii menjaj ga, kondom namreč.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu devo)
Neposredna povezava do sporočila: 38
24.3.2010 20:01:47   
svetnik
Sj res noooo....user posted image
Kva pa napadaš človeka s takimi vprašanjeuser posted image user posted image
Men bi kr nerodno ratalo v taki situaciji...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
25.3.2010 9:21:05   
pridna_janja
jaz poznam enga ko govori samo o seksu,drugač pa nima pojma da lahko punca zanosi še pred glavno neurje :) preden pride glavna ....... user posted image user posted image

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu svetnik)
Neposredna povezava do sporočila: 40
25.3.2010 13:04:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: devo

Ok, pustimo to, da je bila njegova reakcija, reakcija 5 letnika ... to smo ugotovili.

Dejstvo je, da smo moški, če nas ena zakuri, mokri. In to vedno bolj. Dokler nam seveda te mokrote ne "obrišete" z glavice user posted image

Tale mokrota, pa zna bit tko zlo zlo grenka in ogabna, da kr želodec obrača.....bljaaaakkkkkuser posted image

(odgovor članu devo)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
25.3.2010 13:36:05   
Fargesia

Tale mokrota, pa zna bit tko zlo zlo grenka in ogabna, da kr želodec obrača.....bljaaaakkkkkuser posted image

ja umivat se je treba redno....pol pa ni...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
25.3.2010 13:49:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

ja umivat se je treba redno....pol pa ni...

Ne, ni odvisno samo od umivanja, to itak (!), ampak predsemenska tekočina ima lahko ogaben okus zaradi veliko dejavnikov...če pustimo kakšne bolezenske zadeve, je tule še način prehranjevanja, kar je, kar pije, kakšna je njegova prebava itd.itd....

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
4.4.2010 17:55:40   
malii
vi niste resni, sprasujem vas nekaj za res, vi se pa delate norca pato.. res mislu sm da bom dubu tukaj odgovor, sam k ste ocitn sami neresni.
Zanimal me je samo če, ko kondom nataknem na spolni organ in mi med spolnim odnosom "pride" ali ga moram, prav tisto sekundo zamenat ali lahko nadaljujem tisto noč/dan naprej in ga odvržem šele nato v smeti.

Res HVALA za prijaznost, katere nism dobil..še tisti k so dokaj resni,nvem ce so po resnici povedal ker se večina dela norca.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
9.4.2010 20:30:12   
Izabelina
mislm, da če sam ne veš odgovora na svoje uprašanje še nisi dovolj star in zrel da bi si kondom sploh kamorkoli natiku!

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu malii)
Neposredna povezava do sporočila: 45
12.4.2010 9:42:27   
malii
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

mislm, da če sam ne veš odgovora na svoje uprašanje še nisi dovolj star in zrel da bi si kondom sploh kamorkoli natiku!

Mogoče, mogoče pa ne .. sam useen, kao nek forum,kjer ti nejbi pomagal .. in ja lej kasne odgovore dubiš (: ... tko da ce gledamo po zrelosti je tukaj 90% ljudi man zrelih od mene, neglede na to koliko sem star.

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 46
12.4.2010 10:35:26   
mateyka

vi niste resni, sprasujem vas nekaj za res, vi se pa delate norca pato.. res mislu sm da bom dubu tukaj odgovor, sam k ste ocitn sami neresni.
Zanimal me je samo če, ko kondom nataknem na spolni organ in mi med spolnim odnosom "pride" ali ga moram, prav tisto sekundo zamenat ali lahko nadaljujem tisto noč/dan naprej in ga odvržem šele nato v smeti.

Res HVALA za prijaznost, katere nism dobil..še tisti k so dokaj resni,nvem ce so po resnici povedal ker se večina dela norca.user posted image user posted image

a hočeš rečt, da imaš erekcijo cel dan/noč in da seksaš ves ta čas non-stop? to pa mal dvomim, tud če si pubertetnik.. user posted image
ok, lahko hodiš s suho slivo okoli in maš gor isti kondom za "naslednjo rundo", samo ne vidim smisla, da greš na čik v taki opravi user posted image flipneš ga dol, ko maš pavzo in daš gor, ko je spet akcija. pa preberi si navodila na škatli od kondomov, mislim, da točno piše kako se uporabljajo. tudi to kar sprašuješ.

(odgovor članu malii)
Neposredna povezava do sporočila: 47
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?