lorch -> RE: Nehranljivo materino mleko (23.6.2008 11:41:34)
|
Tudi jz sem mnenja, da se preveč obremenjuješ. Tvoj otrok pač kak dan malo več pokuri, kak dan malo manj, vročina je in se tudi poti, pa seveda zaradi vročine verjetno tudi malo manj poje. Tako je pri vseh ljudeh, ne glede na starost. Dojenčki pa niso izjeme v tem. Meni so nekaj časa hodile babice preverjat težo, pa mi niso dovolile, da bi jo tudi sama, ker se bi po nepotrebnem obremenjevala, to pa se potem res lahko pozna na mleku, ampak predvsem ne količini mleka. Ko sem se nehala obremenjevati, so tudi grami začeli lepše iti navzgor. Sicer pa potem izračunajo povprečje,ki bi naj bilo pri novorojenčkih 15-30g na dan, kasneje pa okoli 20g na dan. Povprečje izračunejo, ampak to ne pomeni, da se otrok ni kak dan zredil več in kak dan manj. Aja! Jaz sem rodila decembra, tako da verjetno ni nič čudnega če se otroci rojeni v toplejših mesecih še za kak g manj redijo. Ne sekiraj se in pospravi vago.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ali pa kot ti je že ena napisala poskusi s tehtanjem enkrat na teden. To bo verjetno bolj realno.
|
|
|
|