ThinkPink -> RE: Kaj naj storim - uspavanje (23.6.2008 11:29:10)
|
Tudi jaz sem se držala te metode (no, malce sem jo priredila). Uspelo mi je, da sem jo zaspoano položila v posteljico, jo božala po rokici in je zaspala sama. Vendar odkar plazi imamo noro stanje, ker ko jo dam spati (pa je lahko ful zaspana, da komaj gleda), se bo vstala in začela kobacati po postelji sem ter tja. Tako, da sem spet na uspavanju na rokah. In še tukaj nič kaj ne pomaga. Tudi ko zaspi na rokah, jo položim v posteljico se zbudi in "jovo na novo". Tako da, ko jo enih tretjič uspavam, ponavadi trdno zaspi. Sem pa že šla iz sobe, da bi videla, če bo sama zaspala...enih 5 minut se je igrala na postelji, potem pa jok. Jaz več ne vem. Pa tudi ponoči se kar zbudi (včasih se mi zdi, da kar v spanju) začne kobacati po postelji in se pogovarjati sama s sabo. Ko jo obrnem na bok sicer takoj zaspi nazaj, pa vendar je muka se 100x ponoči zbuditi. Jaz ti na žalost ne znam nuditi pametnega nasveta, ker tudi meni več ne uspeva. Se tolažim, da bo bolje in da nisem edina. Aja, ko sva bili v bolnici je spala celo noč v svoji posteljici, brez težav. Doma pa ne...hmmm [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] So prav prefrigani naši mulčki.
|
|
|
|