frecy
|
Dan!!! (no še skoraj noč) Da se še po dolgem času jaz malo javim. Zadnje čase kar malo zanemarjam tale RR, pa ne po svoji krivdi. Najprej je bil PC na bolniški zdej me pa oči že tako matrajo, da komaj mal naslove preberem, pol pa že ne morem več. A se vam to tud dogaja, men se že od kakega 4. meseca in je za crknat. Bi se mogla učit, pa se mi že itak ne da, pol se mi pa še oči tak solzijo, pečejo in meglen začnem videt. O kakih knjigah da ne govorim, pa me tak vse o pikici zanima, zadnje čase pa še tv bolj na obroke gledam. Ne me strašit z likanjem in prajem. Jaz še vseh stvari nimam doma. Bom začela v kratkem. Sem se pa full polenila, nič se mi ne da, zmatrana sem za crknat, vse kar delam morem na obroke, pa me zdej mal skrbi da so tud kile krive, sem jih kar kakšne 13-14 pridelala. Mogoč morm pa sam mal več na sprehode hodit in podobno. Drugače je pa vse full fajn, da ne boste mislale da sam jamram in kako mi gre slabo. :duda:Brca 100/uro, da včasih kar vriskam zraven. Včasih me prebudi tudi ponoči (kot naprimer danes, pol pa ne morem več nazaj zaspat). Da vas še glede izcedka potolažim, daa hormoni tud men niso prizanesl. Sem najprej menjala vložke kar naprej, pol mi je pa G rekla da ni vložke najboljš nost, no čim manj. Tak si pa zdaj na dan zamenjam kar precej spodnjih hlač, razen če kam grem, pa še to imam v torbici kakšne rezervne. A ste se že odločle za porodnišnico, jaz kar ne vem kaj bi. Vem da bom imela CR (zdravstveni razlogi) in sploh ne vem kam bi šla. A ima katera izkušnje s tem, glede datuma, se ga že prej določi ali ne, a se lahko prej s kakšnim zdravnikom zmeniš...Vsaka izkušnja in nasvet mi bo prav prišlo. No zdaj sem se pa že kar precej razpisala, upam da uživate kulker se le da saj čas tako hitro teče in mislim, da čeprav vse želimo čimprej spoznati svoje pikice, bomo potem precej pogrešale naše bušije in rogoviljenje v njih. Lepo se cartajte, LP Maja in :duda:, 32t
|