Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: PO CTG-ju vaginalni pregled 22.6.2008 8:49:54
|
|
|
|
Naja30
|
Ponavadi ne pregledujejo na vsakem pregledu vaginalno. Bistven je CTG. Po roku hodiš na dva dneva v P na CTG.
|
|
|
|
RE: PO CTG-ju vaginalni pregled 22.6.2008 11:00:42
|
|
|
|
frutka_
|
Meni se zdi vaginalni pregled v tem času normalen. Dr. preveri če je ustje zrelo, odprto in če se že kaj začenja. V prvi nosečnosti mi CTG ni kazal nobenih popadkov, vaginalni pregled pa je pokazal, da sem 2cm že odprta, ustje zrelo in da se bo počasi začelo. Nancy, če se lahko sama pelješ potem pojdi sama. Če te bodo zadržali noter potem pa itak TAKOJ natelefon in atija poklicat .
|
|
|
|
RE: PO CTG-ju vaginalni pregled 22.6.2008 11:18:50
|
|
|
|
Taula
|
Po roku hodiš na dva dneva v P na CTG. Meni so rekli v Lj P maja, da lahko k njim hodiš na CTG šele 1 teden po roku, prej hodiš k svojemu G.
|
|
RE: PO CTG-ju vaginalni pregled 22.6.2008 13:00:22
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Po roku hodiš na dva dneva v P na CTG. Meni so rekli v Lj P maja, da lahko k njim hodiš na CTG šele 1 teden po roku, prej hodiš k svojemu G. V Ljubljani že, drugje pa mnogi naši ginekologi nimajo svojih CTG- jev in pošiljajo pacientke v porodnišnico. Moj vem, da sedaj preventivno vse pošilja na CTG od 38. tedna naprej.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......