|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tudi jaz nič ne rečem...
21.6.2008 15:21:49   
rija
...ampak a mislite, da nam je poleg vseh easy dostopnih informacij še ostalo kanček zdravega razuma in instrinkta, da ravnamo v najbolj vsakdanjih stvareh po občutku? Se zanesemo sami nase in ne naredimo iz vsakega prdca prave znanosti in umetnosti?

...vox populi...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tudi jaz nič ne rečem...
21.6.2008 15:25:28   
natasaom
oh,rija a veš kaj?ni vsem vse jasno tako,kot tebi ........................
in meni seveda user posted image

< Sporočilo je popravil Pikec RR -- 22.6.2008 21:04:22 >

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.6.2008 15:26:56   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

oh,rija a veš kaj?ni vsem vse jasno tako,kot tebi

in meni seveda user posted image

vsaj dvema user posted image user posted image  si misliš, da bi še nama ne bilouser posted image

< Sporočilo je popravil Pikec RR -- 22.6.2008 21:04:56 >

...vox populi...

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.6.2008 15:42:19   
natasaom
ne vem..sam mene res zanima kaj hudiča razmišljajo..al pa sem jest nikakva mati..ker men ni nihče nič pomagal,ne svetoval,pa še rr nisem mela,staršev tud ne....dobr da je moja hči preživela,ker jo pri 35 stopinjah nisem zavila v deko in zimskega pajaca

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.6.2008 15:45:30   
rija
a veš, da ti bo hči nekega dne hvaležna, da si se končno na RR vklopila user posted image user posted image user posted image user posted image  ker boš vsaj oslarije nehala delat. boš prej vprašala user posted image

...vox populi...

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.6.2008 15:49:17   
natasaom
ja,sej mi je že zdej hvaležna..ko gre mimo rač-ga ugasne in reče mami dost mašuser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.6.2008 15:51:56   
rija
pameten otrok. RR vpliv user posted image

...vox populi...

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.6.2008 15:58:36   
natasaom
na majku

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.6.2008 17:00:59   
AinB
user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.6.2008 19:50:11   
jakaracman
Sem šla gledat kaj te žuli.Najbrž ovce pa kapice user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.6.2008 21:14:13   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman

to je še najmanjuser posted image user posted image user posted image

kurjenje v kopalniciuser posted image user posted image user posted image user posted image v teh dneh....

...vox populi...

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.6.2008 21:23:08   
Anonimen
Ve ste čudne. user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
22.6.2008 14:33:15   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: rija

...ampak a mislite, da nam je poleg vseh easy dostopnih informacij še ostalo kanček zdravega razuma in instrinkta, da ravnamo v najbolj vsakdanjih stvareh po občutku? Se zanesemo sami nase in ne naredimo iz vsakega prdca prave znanosti in umetnosti?

[/quote

To je pa pri Jonasu bilo vprašanje za 100.000 evrov user posted image user posted image user posted image

Samo imaš pa prav.....Veš kaj je nonsen vsega, da potem niti tvojega mnenja ne sprejmejo  ali pa te iz vseh strani tiste "tanajbolj pametne" skritizirajo user posted image user posted image user posted image

to je pa pri

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.6.2008 14:47:52   
silvya

IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman

to je še najmanjuser posted image user posted image user posted image

kurjenje v kopalniciuser posted image user posted image user posted image user posted image v teh dneh....

Kaj zaj kuriš ali ne kuroš v kopalnici user posted image
Mi še vedno prižgemo kalorifer, ko se gremo tuširat. Veš ziher je ziher, se bojim, da se ne bi kdo prehladil v teh dneh. user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.6.2008 15:15:02   
rija
jah, mi še tudi kalorifer nucamo.....ampak smo dali glih včeraj naredit predračun za kamin v kopalnici. veš, bolj naravna toplota bo...sploh zdaj poleti......pa še fajn bo gledat v ogenj, medtem ko se namakam v vroči vodi.....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.6.2008 15:31:48   
amaya

jah, mi še tudi kalorifer nucamo.....ampak smo dali glih včeraj naredit predračun za kamin v kopalnici. veš, bolj naravna toplota bo...sploh zdaj poleti......pa še fajn bo gledat v ogenj, medtem ko se namakam v vroči vodi.....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bi blo fajn deževnico uporabit, a ne?

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.6.2008 15:53:55   
silvya

vidiš, dobra ideja!  Pri nas bi to tudi šlo, ker je v eni kopalniški steni že itak dimnik in bi komot naredili kamin. Daj ti pošlji tega izvajalca še do mene. Jaz sem itak mahnjena na namakanje v vroči vodi in uživanje ob kaminu, vsak letni čas. user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.6.2008 16:27:15   
Freycha
tamala je rojena julija, pa nam je patronažna tudi rekla, da nič ne škoduje, če malo stemperiramo sobo med kopanjem. Zato ni čudno, da to sprašujejo.....

je pa res, da je kopalnica navadno veliko manjši prostor in se tudi že zaradi tople vode in vsega hitro segreje v preveč vroč prostor user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.6.2008 16:28:38   
rija
silvič, ne vem če bo šlo pred oktobrom......je baje ful zaseden te dni....saj veš, vročina in to....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.6.2008 16:29:16   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

tamala je rojena julija, pa nam je patronažna tudi rekla, da nič ne škoduje, če malo stemperiramo sobo med kopanjem. Zato ni čudno, da to sprašujejo.....

jah, tudi patronažne so samo ljudje user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.6.2008 18:50:33   
silvya

silvič, ne vem če bo šlo pred oktobrom......je baje ful zaseden te dni....saj veš, vročina in to....user posted image

Zdaj sem pa globoko razočarana. user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?