lorch -> RE: izguba mleka (23.6.2008 22:19:22)
|
Upam, da ne boste zamerile, če vam povem, da sem ga jaz osebno izgubila čez noč in imam izvid od zdravnice kjer piše: "mamica nima mleka". Sicer sem ga kasneje res v dveh dneh dobila nazaj, ampak najprej sem ga izgubila. Pri meni sta pred tem bili dve babici in obe sta videli, da je bilo mleka ogromno, potem pa naenkrat nič. Naredili so mi kontrolo dojenja, tehtali otroka, pumpali mleko, pa ga ni bilo, zato prosim da se ne norčujete iz tega, ker je bilo že brez takih komentarjev dovolj mučno, saj na koncu me bo še katera prepričevala, da sem ga imela pa ga nisem vidla, al kaj?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] No, mleko se je vrnilo, ampak je kar precej časa trajalo, da ga je bilo spet v velikih količinah, čisto tako kot prej pa itak ni več bilo. Pa brez zamere, ampak sem enostavno morala to razložit, ker taki problemi so, le vse jih nimajo hvala bogu. Da bomo na jasnem, pa je bil moj stres čakanje na izvide v bolnišnici in ugibanje ali bova z 8 dni staro dojenčico morale nazaj v bolnišnico ali ne.
|
|
|
|