Anonimen -> RE: atopični dermatitis in morje (22.6.2008 10:41:56)
|
Tudi mi se odpravljamo na morje z [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], ki ima AD. -klima na morju je po nasvetu pediatra in homeopatinje zelo dobra za te otroke -morska voda zna povzročiti problem, vendar ga je potrebno stuširati, problem pa je, da je povsod klorirana voda, katero pa malčki ne prenašajo najbolje - moj je že ne, zato uporabljamo za kopanje podtalnico, za piti Humano -je bil v bazenu v Atlantisu in koža se mu ni nič poslabšala. Razlaga pediatra je, da je otrok lahko preobčutljiv v resnici na kakšno dodatno stvar v pitni vodi, ki jo dajo v vodo in ne na klor, ampak npr na nevtralizator klora, to pa je, da voda nima okusa po kloru) -homeopatinja mi je svetovala, naj uporabim kremo za sončenje Weledo, ker samo ona je narejeno resnično na naravni bazi (samo ne ve, če jo imajo prav posebej za otroke). Je pa istega mnenja, da klima na morju bo delovala v redu. Sem pa rekla, če drugače ne bo šlo z umivanjem, bom poskusila s flaširano vodo. Ga pač ne bom kopala, ampak samo umila. Pa lep dopust vsem
|
|
|
|