picola1 -> RE: Postavljanje na nogice (3.8.2008 21:24:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica Smo čisto na istem, star je 10m in pol, splazil se je pred 14 dnevi in počne čisto isto kot vaš, dvigne se na kolena več pa ne. Na NFTH pravi da gre čisto ok za svojo starost. Ne oziraj se na druge, kake mamice znajo orenk pretiravat. Mene bolj pogrejejo pokroviteljske izjave v smislu " Sej bo, eni so pač hitrejši v razvoju eni pa počasnejši" Mislim da imam P zato da mi pove a je moj otrok kaj zaostal v razvoju ne pa neka prenapihnjena mamica. Mene pa sploh ne moti, če mi kdo to reče...Ker mislim, da je to res. Eni shodijo pri 10ih eni pa pri 17ih...In tako naprej v nedogled...Eni shodijo hitreje kot ostali, zato pa ne govorijo še pri dveh letih, npr. Sicer je pa ta izjava lahko podana tudi v primeru, ko otrok hitreje napreduje, kot ostali (sicer brez tistega: sej bo) ali pa jo poda mamica, katere otrok se razvija malo počasneje od povprečja... Mislim, da nihče s to izjavo ne misli nič slabega...[sm=smiley1.gif] Sploh pa ne mislijo, da je tak otrok zaostal, morda samo malo počasnejši (tukaj mislim od povprečja), kar pa nikakor ni isto... Je pa res, da je veliko stvari še vedno normalnih, ko nekateri že mislijo, da ni.
|
|
|
|