Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Plenice Alana-ekološke plenice 20.6.2008 20:56:13
|
|
|
|
Naja30
|
Jaz sem jih sprobala (ne vem, če katerih sploh nisem ). Pri moji hčerki so premočile.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.6.2008 21:29:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Plenice Alana-ekološke plenice 20.6.2008 22:48:40
|
|
|
|
julči
|
oj, tud js jih uporabljam in sem zelooo zadovoljna. mi ne premočijo.
|
|
|
|
RE: Plenice Alana-ekološke plenice 21.6.2008 0:57:39
|
|
|
|
barika
|
ne zamenjam jih za nobene druge...edine so ki redko premočijo (no po 12 urah ), pa ene redkih, ki ne smrdijo, ko so res polulane. trenutno imam v uporabi poleg teh še lumpijeve in pamperske (zaloga), pa so proti tem.
|
|
|
|
RE: Plenice Alana-ekološke plenice 21.6.2008 0:59:38
|
|
|
|
barika
|
aja, pa še to. če te je "strah" vprašaj kakšno kolegico za "tester" da se prepričaš, ali pa katero na forumu prosi, da ti vzorček pošlje. moj uporablja od 7 kg naprej.
|
|
|
|
RE: Plenice Alana-ekološke plenice 21.6.2008 16:48:31
|
|
|
|
*lenc@*
|
niso premočile
|
|
RE: Plenice Alana-ekološke plenice 21.6.2008 22:08:36
|
|
|
|
picola1
|
Ti jih kar sprobaj, boš videla, da boš zadovoljna! Pa še bolj zdrave so za tvojega otroka. Pa embalažo lahko uporabiš za bio odpadke, če jih ločuješ...
|
|
|
|
RE: Plenice Alana-ekološke plenice 22.6.2008 12:30:41
|
|
|
|
atena
|
Jaz sem sprobala pomoje že vse plenice kar jih obstaja,alana so nam na žalost premočile, če pa ne bi jih bi seveda uporabljala ker so razgladljive.Ponoči nam ne premočijo edino plenice huggies (zeleno-modra embalaža), pa še to moram gledati da kupim tiste ki so cele narejene v GB,sicer tudi premočijo.Podnevi imamo pa milerjeve so ok.
|
|
|
|
RE: Plenice Alana-ekološke plenice 22.6.2008 18:54:38
|
|
|
|
teja28
|
jaz, no moj sin , jih uporablja ze kar nekaj casa in se niso premocile. Je pa res, da jih uporabljamo samo podnevi, ponoci pa Pampers. Jaz se se zanje odlocila predvsem zato, ker naj bi bile, ali pa vsaj zgledajo, manj plasticne, kot ostale. Zaenkrat sem zelo zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Plenice Alana-ekološke plenice 29.6.2008 14:41:05
|
|
|
|
perp
|
Mi lahko prosim poveste kje ste jih kupile? pa kolk stanejo? Sem z vsemi, razen z Pamperskami zadovoljna. So tolk plastične, pa tista aloe vera, ki je not, mi tolk smrdi.
|
|
|
|
RE: Plenice Alana-ekološke plenice 29.6.2008 15:17:42
|
|
|
|
julči
|
Lahko jih kupiš v DM, stanejo okoli 11 eur paket. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?