Petra P. -> fizioterapija (25.2.2005 11:30:10)
|
Jasno, da bomo vse naredili za naše male štručke. Mi mu bomo celo plačali masažo na domu (pa kakorkoli smešno se sliši, da bo imel 3 mesečni otrok maserja na domu). Ampak nekaj pa mi vseeno pusti slab okus v ustih. Tista pediatrinja, ki nas je napotila na fizioterapijo, je rekla, da so temu, kakršen je naš Vid, včasih rekli, "glej ga, kako je močan". Pa nič ne vem, da bi taki otroci bili potem motorično zaostali v kasnejših letih ali pa kaj podobnega. Pa ne me narobe razumet - jasno, da bomo z njim hodili na terapijo in nasploh naredili vse, kar naj bi bilo najboljše zanj. Samo, upam, da ne bodo čez par let pogruntali, da je bilo čisto o.k. kakršen je bil, in da je to pač tak razvoj in bla bla in da bi bilo boljše, če bi ga pustili pri miru. Ker vsi vemo, da se tudi znanost na tem področju z leti spreminja. Npr. kar so našim mamam govorili, da naj počnejo z nami, se zdaj niti slučajno več ne sme počet (npr. da bi dajali ta male dojenčke spat na trebuh). Nam ne preostane drugega kot da upamo na najboljše.
|
|
|
|