Gordana-3
|
moj post je bil 10 dni zadnji!!! sem hodila sem gledat, če se kaj dogaja, pa nič :-( kaj pa ste bili v bolnici? upam, da je bilo in da je sedaj vse ok. mi smo bili junija eno noč, ker je laura celi dan bruhala, bili smo ravno v lendavi, nedelja zvečer, petkovič nas je kar napotil v rakičan. ampak vsi so bili ZELO prijazni, res zelo zelo. drugače lepo hodimo v vrtec, v soboto gremo spet v lendavo za cel teden, ker moram jaz službeno na madžarsko. takrat jih ima vedno moja mami. sicer bi lahko ostale pri tašči v celju, ampak saj veste, mama je le mama. imeli smo že oba roditeljska sestanka, vzgojiteljici sta fajni, le laurina je taka bolj stroga, kar mi je malo tuje, glede na to, da je tri leta imela eno tako umirjeno "teto". saj ta nova je tudi fajna, le bolj taka odločna, pa več pričakuje od njih, saj je to že skupina 4-5 let. no, potem smo bili 1x na plesu, vendar je laura rekla, da bi raje hodila na plavanje, tako da oktobra začnemo plavat. bomo videli, kako bo z zito, ki pa je pravi mali razbojnik. trmasta ko 100 , užali se za vsak dr.. , dere se ko sraka, ko ni kaj tako, kot si ona želi. zadnjič v nedeljo na pikinem festivalu- so me vsi gledali, kaj za vraga delam z otrokom, tako se je drla .... upam, da jo bo kmalu minilo, bolj tolažim se s tem ...
|