dory
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožicaSanja Tudi najina je samo Avstrijski Milumil. Še najbolj všeč ji je bil Novalac AR, vendar jo je zaprlo! Zato smo šli nazaj na Milumil, ker pač tega še najraje je. Naša ni nedonošenček, porodna teža je bla 3100g, rodila se je 4 dni po pdp. Pri nas tudi jokamo, bruhamo nazaj, če ji dam več, kot bi ona želela! Starh me je, kaj bo v posvetovalnici... Sicer se ona vsak mesec zredi po 300 do 350g. Poskusili smo že na žliuco, pa ni blo čist nič bolše, samo banana je bila vredu. Ne vem več, kaj in kako... Mene so tudi skrbele posvetovalnice in pol sem bila vsa zafrustrirana...ampak več kot to ne gre...poskušaj sama ubrat nek sistem,...prisluhni otroku in ji dajaj za jest takrat ko bi sama in izključno toliko kot želi...ne glej na predpisane merice...važno je, da vsaj pije zadostne količine...nas je pomoje to reševalo...je pa težko in pol smo mi nervozni pred vsakim obrokom,ker vemo čez kakšne kolobocije spet gremo, temu primerno je pomoje znerviran tudi otrok...mi smo res poskušal vse živo, pa če mi je na obrok pojedel 4žličke rižolina pa sem bla že vsa vesela in nisem več težila...res...nikol ga nisem silila, vsaj do takrat ne, ko sem bila slepo prepričana,da moram narest vse,da poje predpisano dozo mleka...potem sem rekla,da se tega ne grem več.....nekje v intervalu treh ur je dobil svoj obrok, kolikor ga je pač pojedel in to je blo to...še najbolj se mi zdel butast, ko so mi reveža vsega prešpikal in testiral na vse možne reči, na koncu so pa rekla,da je popolnoma zdrav...to je bilo nekje pri letu in pol...potem sem se tudi sama nehala sekirat...če je jedel ok, če ni tud ok...če bo kak obrok spustil tud ok...bo pa naslednjega pojedel več...včasih se je zgodilo, da je v celem dnevu pojedel eno skutko in malo juhce....pa še to z animacijami in vsem živim....potem se je samo končalo...pomoje takrat,ko je meni postalo vseeno, ali bo jedel točno na tri ure ali točno na štiri ure...ko je pokazal interes je pač jedel...ne bi verjela,če ne bi doživela, da imamo danes pravega jedca saj bo, le prisluhni mali ...določene okvire moraš sicer upoštevat, načeloma pa tisti ml,ki naj bi jih pojedel otrok...moj jih ni nikol dosegel...pol manj če že, pa sem bla zelo vesela...pa je šlo...tud vam bo uspelo...z veliko truda ampak bo...vso srečo..
|