SuzanaKK -> RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del (29.7.2008 8:16:13)
|
Dobro jutro! Danes bom shranila tale zapis, da ne bom tako jezna kot včeraj zvečer. Pa dobro, saj bi še nekako pogoltnila, ampak sem bila takooooo žalostna, sem se mogla malo izpovedati, res napisala cel roman, potem pa We are sorry ... Pa da bi škatlo od rač. zabrisala kar čez balkon. Ampak najprej dobrodošle vse dopustnice!!!!!!! VSE smo pogrešale, ker je bilo tukaj pravo zatišje. Spet en kup lepih slikic naših januarčkov, joj kako rastejo tile otročki, ne morem verjeti, da smo že skoraj 7. mesecev stari. mala pikica za moje pojme Gašperju fantastično kuhaš, pa po vsej verjetnosti sem tudi jaz v tem klubu in te še kako razumem glede hranjenja, ker sem sama kot pokvarjena plošča, non stop bluzim eno in isto. Ne je, noče, ga moram silit itd. In se je stanje spremenilo tudi pri nas, že nekaj dni Aljaž pridno papa. Težave z AM smo rešili tako, da mu dam noter majceno žličko kakava in od takrat skoraj da ni več problemov. Mogoče se še tu in tam upira kako minuto, potem pa gre. Upam, da so prejšnje, do 45 min., trajajoče borbe pozabljene. No, pa tudi hrana na žličko je postala aktualna. Flaško tako pije zjutraj in zvečer, vmes ima se dopoldanski obrok in kosilo. Dopoldne je prejšnji teden jedel skuto z banano in pomarančnim sokom, za kosilo pa smo se trudili z zelenjavnimi obroki, 3 x tedensko tudi z mesom (piščanec, puran, teletina). Meso in zelenjavo mu niti pasiram ne več, narežem na majhne koščke, malo juhice in mu kar gre. Jaz itak vsa srečna, no in seveda imamo spet problem. Že 2 meseca nazaj sta se mu pojavila rdeča flekca pod vratom, že 2 x sem P. spraševala, kaj bi to bilo, ker se ne pozdravi z bepantenom. Da je to občutljiva koža, da ima tam gubo in če je vroče, se poti, je mokro in pride do teh izpuščajev. Še zadnjič mi je dala neko kremo, hladilno mazilo, ki so mi ga namešali v lekarni, ki ni pomagalo nič. Zdaj ima pa Aljaž že 2 dni krvavo rdeč in skoraj do ličk segajoče zaplate, ki so se mu razširile tudi po vratu, vmes je koža posuta z drobnimi mozoljčki. Če to ni AD, potem ne vem no. Pa te možnosti ni niti omenila. Sva se pogovarjali o uvajanju GH in je še celo poudarila, da bo počasi mogel začeti jesti VSE. Tako da danes popoldne greva spet k njej in če ona ne ve, kaj bi to bilo, mi naj da pa napotnico za dermatologa ali pa naj ponovijo alergološke teste, saj so najbolj zanesljivi itak po 6. mesecu. Joj, sem jezna ko[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] . Me zanima, če bo danes spet izjavila, da ima občutljivo kožo. Grrrrrr. vaney, mala pikica je to to? Edino s čimer se ne ujema, da Aljaža to očitno ne moti in ga ne srbi. Žalostna sem, ker se mi zdi, da zdaj, ko je začel lepo jesti, bo moral pa na kako dieto in potem bo spet samo sr ... Ma naj se gre solit vse skupaj! Ok, sem se izkašljala, pa hvala, če si je katera vzela čas in me poslušala! mml super, da se je Manca vrnila brez gibsa. So ji ga dali v spomin? Gregova sestra (10 let mlajša) ga ima namreč, ko je bila stara 7 mesecev, je imela zlomljeno rokico. Samo 3 x lahko ugibate, kdo je padel z njo v naročju po stopnicah na vikendu in povzročil neljubi dogodek, seveda ne nalašč.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] sani Manjina kosila so mi tudi všeč, ker obožujem mesno-sadne kombinacije. dašabina a si si ti potem sešila mei tai? Mogoče bi Mihca za začetek tam nosila, ker pride čisto ob telesu. Pa upam, da se stanje pri vas čimprej umiri. majra jaz sem bila včasih tako besna na malega, ko ni hotel jesti, čeprav sem slišala, da mu je krulilo po želodčku, da bi ga najraje nekam zabrisala. Res, tako daleč me je pripeljal. Tista, ki to ni skusila, ne more vedeti. klepetka malo sem žalostna zaradi piknika. Ampak veste kaj, če združimo moči, nam še vedno lahko uspe. Počasi bi lahko začele zbirati prijave in potem iskati primeren prostor. Če vsaka pomisli za svoj okoliš, pa ni vraga, da nekaj ne "spacamo" skupaj. Ste za stvar? ursulina v Celju ti sploh ne omenijo več teh fluorovih tabletk, v Velenju jih pa še zvesto delijo, tako da ne vem, kaj je s tem. Spet sem v Mullerju gledala tvoje uhančke, res delaš čudovit nakit. Smem vprašati, kako si prišla do tega, da oblikuješ nakit? lunca super za službo. A v šolske vode greš? Pri meni bolj bogo kaže, na žalost. martinca še malo, še malo pa boš gospa.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]Pa čevlje si kupi takšne, da jih boš še potem lahko nosila. A se ti nana kaj javi? Po moje so malo potegnili, ker je bilo prejšnji teden slabo vreme. sunny Neja bo pa že čez en mesec hodila. Pol boš pa imela hudiča, he he he. ursalara kako ste kaj? Kako se obnese avtosedež? Sicer pa pri Lari ni panike, ko je že tako lepo samostojno sedela. No, katera je hotela roman ob kavici? vaney evo ti ga. Lp zaenkrat!
|
|
|
|