SuzanaKK -> RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del (21.6.2008 21:42:53)
|
Dober večer! Na srečo še nisem prepozna, da zaželim MANJI in DANIJELU vse naj naj za mini rojstni dan! Jaz sem že izpod tuša, ker grem naravnost v posteljo. Včeraj sva ga šli s prijateljico žurat in sem spala samo 3 urice, pa še to bolj slabo. Šli sva na Noč ob jezeru, to imamo v veelnju vsakoletno zabavo. So prišli Bjelo dugme, in čeprav sem jih videla že aprila v hali Tivoli, sem šla še enkrat, ker so mi zakon. Potem sem šla kar "domov" prespati in zjutraj v Celje. in veste kaj, moja fanta me sploh nista pograšala, ker sta ob 10-ih šele vstala. Glede Aljaža in hranjenja, jaz ga ne silim več, danes je pojedel 3 x po 180 ml, zvečer je bil pa tako utrujen, da samo 60 ml. Ker drugače je zdrav, vesel, razigran, potem že mora imeti to dovolj. Bom pa videla 4. 7. v posvetovalnici. Martinca a je že bila dekliščina? klepetka so AB že prijeli? mala pikica in nana jutri vama želim resnično nepozaben dan! Da bi iblo vse tako, kot sta si zamislili. sunny super, da je dragi kupil nove čevlje. golobček en velik [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]za Nino. majra jaz sem pri hranjenju poiskusila že vse, žlička, flaška, banana ... Naslednji teden začnem z jabolčno kašico, bomo videli. ursalara ful lep avatar. mml še enkrat, kaj bi me brez tebe!!!!!!! Joj, zdaj pa že črk ne vidim več, grem spat. Lep večer vsem! S.
|
|
|
|