nana35 -> RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del (2.7.2008 15:10:30)
|
aurora,jaz dajem Klemnu in grisolino,keksolino , frutolino in rižolino...karkoli po 6.mesecu,pa tudi kašice s piškoti in prepečencem in vse lepo prenašamo,pa še bolj raznolika hrana je in bolj sitostna. ursalara,uboga vidva z bratom in uboga,uboga mama...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]Res me srce zaboli ob takih in podobnih zgodbah,vidim da ni bilo vsem lepo v življenje,a važno je da smo danes tukaj,dobre volje in boljši starši kot naši.Vsaj trudili se bomo,kajne in znali ceniti vso ljubezen...upam,da Klemen nikdar ne bo občutil nesreče,ki bi jo mu povzročila midva...Žalostna sem zaradi tvojih besed. vaney,zaupale smo ti svoje zgodbe,vzami iz njih tisto najpomembnejše in si besede vzami k srcu,naj pri tebi ne bo tako kot smo opisale...Če bi nam bilo tako lepo,ne bi imele takšnih zgodb. Alex,vse najboljše! IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica suzana in aurora jaz Gašperju že dajem keksolino, pa tudi frutolino sem včeraj kupila. Jaz se strinjam z našim P, ki pravi, da enkrat bo treba dati gluten in ugotoviti, če bi imel otrok celiakijo. Če se bo pokazala kakšna reakcija, bomo pač nehali. Sicer pa mislim, da na policah ne bi bilo nekaj, kar bi lahko zelooo škodilo našim sončkom. In če piše po 6.mesecu, mislim da ne bo nič pretirano narobe, če jim bomo to dali. To je moje mnenje. Jaz si včasih mislim, bolj kot kompliciramo, slabše je. Takšno je tudi moje mnenje. katee,če je Žan Luka sit,tudi jaz ne vidim razloga za karkoli.Jaz Klemnu dajem kašico,ker obožuje jesti na žličko,flaška deluje zjutraj in ponoči.HB! martinca,krasne slikice. mml,super da je Manca tako kolesarila in lepe slikice si naredila.To je lep spomin,kajne,HB za digitalne fotoaparate. koala,Anabanana je bila(če je še,ne vem)v akciji v DM-u. triš,tvoja zgodba me je razžalostila.Upam,da v zameno za vse to živiš lepo življenje in si srečna s svojo družino,želim ti vse lepo.In zato si dobra mama... Glejte,moj brat je postal očka pri 28 letih in je bil popolnoma nezrel,zgodbe ne bom pripovedovala,ker je preveč...kako bi rekla,žalostna,čudna...ne vem.Ni pomembno,zdaj je star 40 let in še vedno isti,nezrel do konca.So ljudje ki se nikoli ne zresnijo.HB da je moj nečak star že 13 let in popolnoma neodvisen od njega.V zahvalo za njegovo neresnost ga dandanes sploh ne upošteva.Lepo je da je v vsakem od nas nekoliko otroka,a včasih so situacije,ko človek mora biti resen,ne glede na vse.Vse se ne rešuje tako. katarinas,tudi tvoja zgodba me je pretresla in po svoje razžalostila, pa vendar je lepo da vse skupaj vzameš s polno mero optimizma.A ste že kdaj povedale fotru svoje mnenje??? Kaj si mislite o njem in kako ste vse skupaj doživljale...Žalostno. Jaz mojega očeta za razliko od vas(katarinas,ursalara) obožujem in občudujem oba moja starša,da sta naredila konec večnim prepirom in meni uslugo,da sta pobrala šila in kopita in šla na sodišče,se ločila in moja mladost potem ni bila do konca zasrana.Imam rada oba,a sem zelo srečna,da sta se ločila. Anchikaa,čisto možno je da je kakšna alergija...Medve z martinco greva jutri v A!!Škoda,bi se tam dobile... Grem...se beremo zvečer.
|
|
|
|