Aventova termovka za stekleničke (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


simonetta -> Aventova termovka za stekleničke (23.2.2005 13:46:58)

Ali ima,katera izkušnje z aventovo termovko?Jaz sem jo kupila en teden nazaj, jo takoj probala,ampak voda je bila že po eni uri mrzla(piše pa da zdrži do 4 ure),nakar sem jo nesla zamenjat in dobila novo,ampak tudi ta ne drži nič.Zdaj pa nevem,kaj naj ali je tudi ta zanič ali je potrebna,kakšna posebna tehnika z z njo:zmeden:
LP:sloncek:




Blink1 -> Aventova termovka za stekleničke (23.2.2005 15:47:21)

Te termovke so zanič Vse. Jaz sem za ohranjanje tople vode in časa ali soka kupila v Šparu malo pol litrsko termovko. Pa še cenejša je.9nebesa




KIRA -> Aventova termovka za stekleničke (23.2.2005 15:49:35)

to misliš tisto aventovo zadevo s stiropora, ko se cela flaška not da???
jaz sem si jo še dodatno izolirala, sem dala alu folijo vmes. drgač pa vodo za melko bolj segrejem, kot je treba, pa se glih prav ohladi ko jo rabim. menje drgač zadeva fajn, ker imam dvojno - 1 predal za čaj, enega pa za mleko.




janja -> Aventova termovka za stekleničke (24.2.2005 8:38:34)

Za zadrževanje toplote je boljši grelec stekleničk. Nastaviš na minimum in npr. čajček je konstantno topel. Ampak to je samo za doma. Najbrž si ti hotela nekaj za ohranjat toploto, ko greš npr. z otrokom na sprehod. Jaz sem takrat stekleničko zavila kar v plenico in jo lepo zagozdila v nahrbtnik, in povem ti, da je ostala topla precej časa.

čau, Janja




Stran: [1]