Bejba -> Nemirni spanec (23.2.2005 13:43:36)
|
Že približno kakšna dva tedna nekako ponoči spimo brez hranjenja :bravo:. Zaspi okoli sedmih, pol osmih in spi do pol petih, petih, nato poje in potem še do kakšnih sedmih. Na začetku je bilo dokaj znosno, saj mu je treba ponoči popravljati dudo. Ko je zastokal, sem mu jo dala in je pridno spal naprej. Zadnje dni oz. noči pa se dogaja, da pojamra za dudo, mu jo dam, a se začne nemirno premetavati in obračati glavico, tako da ga je potrebno nekako ponovno uspavati s trepljanjem po ritki. Če bi bilo to samo naprimer 2x na noč, se še ne bi pritoževala. Vendar pa se to sedaj dogaja že skoraj na vsako uro :zmeden:. Tako, da sem sedaj še manj naspana, kot takrat ko smo se ponoči hranili :(. Ne vem kaj ga daje. Ful ima nemiren spanec, prav tako podnevi. Ponavadi je vsaj podnevi spal lepo, brez jamranja za dudo vsake pol ure, sedaj še to ne. Lačen pomoje ni, saj je že lepo spal čez noč. Zvečer dobi riževo kašico, ponoči pa tudi čajček ne pomaga. Ga je treba trepljati po ritki, da zaspi, čeprav zvečer zaspi brez težav, ga samo položiva v posteljico in zapre očke. Tako, da ni problem v tem, da bi bil navajen na tako uspavanje. Kako naj še poskušam rešiti to težavo, saj ga ne bi rada spet navadila na nočno hranjenja. Pa sem se pritoževala, ko je bilo treba vstajati zaradi dude, sedaj pa imam. Še trepljanje kakšnih 10 min vsako uro ponoči :(. LP; Bejba
|
|
|
|