Sanje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Sara3 -> Sanje (23.2.2005 13:35:02)

Punce, danes ponoči sem sanjala, da sem rodila punčko. Noseča še nisem. Zdej pridno jem Tifol in čez mesec, dva bova z :love: veselo delala na:duda:. Vam malček opišem moje sanje. Rodila sem punčko - brez problemov, ker je bila mičkena kot en hrček. Sestre in zdravnik so me pomirili, da je to čisto normalno. Med porodom je moj dragi padel v nezavest;). Rodila se je na 23. (ne vem pa katerega meseca) in klicala Sara (to ime je meni fuull všeč) mojemu :love: pa Lara, ampak ko jo je videl je rekel, da je lahko tudi Sara samo, da je OK.

No to je na kratko povzetek. Imela sem takšen občutek kot, da so sanje trajale celo noč.

No punce kaj lahko to pomeni???:zmeden:. Potrebujem kakšen dopust :morje:???
Povejte mi vaše mnenje (samo ne kaj slabega)

Lp

srnica -> Sanje (23.2.2005 14:20:48)

Še predobro poznam sanje o otrocih.So tako žive, kot da bi bilo vse res in ko se zjutraj zbudiš, ti je tako žal, da so le sanje.
Jaz sem potem vedno imela pokvarjen cel dan, ker sem enostavno v sanjah bila presrečna.
Mislim pa, da to dela naša podzavest.Lahko seveda da tudi ne, ampak bolje bo, da boš sanje vzela kot sanje, kajti če boš to vzela kot prerokba, da si noseča, boš lahko le razočarana.
Vem da so sanje prečudovite, ampak so žal le sanje.

LP:rozica:

crna -> Sanje (23.2.2005 14:23:51)

http://www.piara.net/sanje.html
poišči kaj pomenijo take sanje na tej strani

Stran: [1]