Bromergona ni več (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

anja31 -> Bromergona ni več (19.6.2008 21:59:19)

Punce, a ste slišale, da se bromergona ne da več dobit v naših lekarnah? V soboto sem šla z receptom v lekarno in ga ni več na zalogi??

A mogoče katera ve kaj več (tiste, ki imate težave s povišanim prolaktinom)??

Baje ga bomo hodile v tujino iskat...

Anonimen -> RE: BROMERGONA NI VEČ (20.6.2008 7:09:27)

Ko sem ga jaz jemala sem ga dobila pri nas. Sicer pa sem pozneje v Uradnem listu prebrala, da ga ne smejo uvažat oz. je bil na negativni listi. Pač se znajde na listi pa potem se spet doda na listo dovoljene dobave.

Zdravilo kupiš v tujini, potem pa zaprosiš za povrnitev le tega pri ZZZS. Podrobnosti pa ne vem.

Sicer sem se borila z 10 x in več povišano vrednostjo prolaktina pa edino pomaga, da se sprostiš, minimalen stres. Meni so dejansko predlagali jogo. Bromergon je meni kratkoročno zmanjšal prolaktin.

Po ureditvi določenih stvari se prolaktin ni več pojavil nad dovoljeno vrednostjo.

simonao -> RE: BROMERGONA NI VEČ (21.7.2008 21:38:41)

Tudi meni je G rekla, da je Bromergonu potekla registracija in da se ga zaenkrat ne da dobiti. Predpisala mi je Norprolak, ki se ga dobi samo v tujini. Šla sem ga iskat v Italijo, vendar ga tam nimajo. Dobila sem ga v Borovljah (Ferlach). Zdaj pa ne vem, kako gre postopek naprej za refundacijo. Menda je treba poslati vlogo na ZZZS skupaj z original receptom in računom, jaz pa ne najdem te vloge na njihovi spletni strani. Ima katera kaj izkušenj s tem?
Pozdravček.

Stran: [1]