KBM -> Male modrosti (19.6.2008 19:21:40)
|
- Če gre mož ženi odpret vrata avtomobila, ima ali nov avto, ali novo ženo. - So ženske, ki trdijo, da so vsi moški isti. Ali ni to nekoliko preveč izkušenj zanje? - Človek je jebeno bitje. Še posebej, če je ženska. - Nasprotja se najprej privlačijo, potem se slačijo. - Ženske v postelji so zelo razširjen pojav. - Seks je za žensko kot sneg - nikoli ne ve, koliko cm ga bo in kako dolgo se bo obdržal. - Newton se je motil. Lahke padajo hitreje! - Ženske so kot vino - z leti celo dobivajo obliko sodčka! - Žensko gibanje je nekaj čudovitega, še posebej, ko je ritmično. - Ljubi svoje bližnje, vendar pazi, da te pri tem ne zasačijo! - Ljubezen je slepa, zato se zaljubljeni toliko otipavajo. - Seks je revolucija, v kateri krvavijo samo nedolžne. - Bila je krasna ženska in vsi so jo imeli radi, nekateri celo dvakrat na ndan. - Rad imam hitre računalnike, hitre avtomobile in hiter...hmmmm, in blondinke. - Kdor drugega žensko gleda, sam vanjo pade. - Ženske so kot vaze. Dokler ne date kaj vanje, so samo za okras. - Dobra vila mi je izpolnila dve želji. Tretjič nisem mogel več. - Lahko preidem z "Vi" na tebe? - Imel sam dobro idejo, vendar brez njenega utelešenja. - Punce so kot lubenice - najslajše so na sredini. - Ko punce oblečejo mini krila, fantje postanejo sramežljivi - sploh ne dvignejo pogleda. - Poroka nastopi po življenju, vendar pred smrtjo. - Punce se poročijo, ko globoko v sebi začutijo trden razlog. - Povedala mi je svoje ime in sedaj vsaj vem, na čemu sem. - Ženska je kot zemlja, globlje kot orješ, več rodi. - Dol s hlačami! Gor s krili! - Vsi pravi moški so že po naravi poveljniki ali piloti. Ob sebi rabijo levo krilo in desno krilo. - Minerji, device in padalci lahko naredijo samo eno napako. - Ko te ni, mi vedno manjka neka malenkost. - Ne samo milo za žajfo, ženske se tudi rade ožajfajo za milino! - Na začetku je vsako dekle kot žvrgoleča ptička. Potem ji odpade "t" in spremeni način oglašanja. - Če bi moški imeli žensko pamet, bi bilo to nekaj čudovitega - vsi problemi bi se jim preselili na kaj nepomembnega! - Kako naj bo Evropa združena? Evropejci smo že od nekdaj za, Evropejke pa se neprestano nekaj izgovarjajo! - Če ne bi ženska našla moškega, bi pač udomačila neko drugo žival.
|
|
|
|